Başkan Gürkan'dan 'iş hayatı' tavsiyeleri

Battalgazi Belediyesi ve İŞ-KUR İl Müdürlüğü ortaklığı ile gerçekleştirilen Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 200 kişi, 6 ay süre ile Battalgazi Belediyesi'nde işbaşı yaptı. Yeni işbaşı yapacak kişilere 'işinizi sevin' çağrısı yapan Başkan Gürkan, bugünün en verimli şekilde geçirilmesi gerektiğine işaret etti.
HABER MERKEZİ- MALATYA
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi ve İŞ-KUR İl Müdürlüğü ortaklığı ile gerçekleştirilen Toplum Yararına Program kapsamında iş başı yapanlarla bugün bir araya geldi. İŞ-KUR ile yapılan çalışma kapsamında 200 kişinin 6 ay süreyle işe alındığını belirten Başkan Gürkan, "Bu istihdam süreci içerisinde de maaşlarınız İŞ-KUR tarafından ödenecek. Battalgazi Belediyesinin gösterdiği işlerde emek vereceksiniz. Önemli olan çalıştığınız yerde hasbi bir şekilde çalışabilmektir. İnsanların kaderleri belirli aralıklarla bir anda değişebiliyor. Sizler yarının veya 6 ay sonrasının hesabını yapmayacaksınız. Çünkü bir an sonrasında ne yaşanacağını kimse bilemez. O zaman bugünü en iyi şekilde nasıl değerlendirebiliriz, daha verimli nasıl olabiliriz düşüncesine sahip olmalıyız" ifadelerini kullandı.
İŞİNİZİ SEVEREK YAPIN
Başkan Gürkan, 6 ay süre ile Battalgazi Belediyesi bünyesinde çalışacak olanlardan işlerini severek yapmalarını isteyerek, "Bunun yanında sizlerden bir diğer ricam verilen görevleri harfiyen yerine getirmeniz. Üst amirlerinize muhakkak danışın. Arkadaşlarınızla iyi geçinin. Bu 6 aylık zaman diliminde belki de çok güzel arkadaşlıklar kuracaksınız. Bu arkadaşlıklar belki de ileride çok güzel dostlukların temelini oluşturacak. O yüzden bu bir fırsattır. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Hayırlı uğurlu olsun. Allah yardımcınız olsun" diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'da Düzenlenen Fuhuş Operasyonunda İşletme Sahibi Tutuklandı
- Yeşilyurt’ta 512 Konut Tamamlandı, 144 Konut İçin Çalışmalar Sürüyor
- Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesinden 53 Öğrenci Üniversiteli Oldu
- Malatya'da Gelin ve Damat Tarafı Birbirine Girdi! Düğün Eğlencesinde Beklenmedik Final...
- Tarihi Yeni Cami Eylül Ayı İçerisinde İbadete Açılıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.