dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.55
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2458.4
  • BIST
    9875.71
  • BTC
    64295.66$

Başkan Gürkan pedal çevirdi!


Başkan Gürkan pedal çevirdi!
Malatya Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 101’nci yıl dönümü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenliyor.Malatya Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla AK Partili gençlerle birlikte bisiklet sürme etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da gençlerle birlikte bisiklet sürüp gençlerin bayramını kutladı.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA 

Büyükşehir Belediyesi önünde sona eren programda AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akın Başkan, Gürkan'a Türk Bayrağı hediye ederek kısa bir konuşma yaptı. Akın, “Bu güzel ve kutlu günde Galata limanından Samsun Limanına dayanan bir kahramanlığın 101'nci yıl dönümünü kutluyoruz. Korona virüs salgını dolayısıyla gerçekleştirdiğimiz bu programda bizleri yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'a teşekkür ediyoruz. Sayın Başkanımıza gençler olarak bayrağımızı teslim ediyoruz” dedi.

A_766

MUTLULUK DUYUYORUM

Başkan Gürkan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akın'dan Türk Bayrağını teslim alırken Arif Nihat Asya'nın Bayrak şiirini okudu.
AK Partili gençler ile güzel bir organizasyon gerçekleştirildiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, “Böyle güzel bir organizasyonda siz gençlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duydum. Bizlere emanet ettiğimiz bu bayrak sonsuza kadar Türkiye Cumhuriyeti semalarında dalgalanacaktır. Bayrak şiirinde olduğu gibi dalgalandığı yerde ne korku, ne keder olur. O bayrak nereyi isterse biz o bayrağı götürür dikeriz diyor Arif Nihat Asya” şeklinde konuştu.

BAYRAMI BURUK KUTLUYORUZ 
Gürkan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın da yapmış olduğu açıklamada 19 Mayıs 2020 Salı günü 19.19'da bütün vatandaşlarımız ile birlikte balkonlarda Bayrağımızı asarak İstiklal Marşımızı okuyarak bayramımızı kutlayacağız. Bu yıl Ramazan ayımızı, bayramlarımızı buruk kutluyoruz. İnşallah Ramazan Bayramı ile birlikte çifte bayram yaparak ülkemiz ve dünya bu virüs illetinden kurtulur ve eski güzel günlerde olduğu gibi bayramlarımızı şenlik içerisinde sevgi ve muhabbetle kutlar, ülkemizi mazisine layık istikbale hazırlama noktasında emin adımlarla hedefe ulaşırız” diye konuştu. Gürkan program sonrası gençlere tatlı ikramında bulundu.

B_466

ÖTE YANDAN GÜRKAN GENÇLERİN SORULARINI CEVAPLADI 

'Gençler soruyor Başkan Cevaplıyor' konulu video konferansta, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, gençlerin sorularını cevapladı.Malatya Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında bir dizi program düzenliyor.Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Gençlik Şube Müdürlüğü bünyesindeki 19 genç ile video konferans yoluyla bir araya geldi.Gençler, 19 Mayıs 1919 Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkış günü dolayısıyla gerçekleştirilen video konferanstan dolayı Başkan Gürkan ile bir araya gelmekten mutluluklarını duyduklarını ifade ettiler.Başkan Gürkan yaptığı konuşmada, “Tüm gençlerimizin Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor ve tebrik ediyorum.101'nci yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının ve Milli Mücadelenin başlangıcı olan 19 Mayıs 1919 yılı kutlamalarını bu yıl korona virüs salgını dolayısıyla buruk kutluyoruz.19 Mayıs Bayramı ve Kadir Gecesi ile akabinde idrak edeceğimiz Ramazan Bayramımızı hüzünlü kutluyoruz. Bütün hemşerilerim 19 Mayıs 1919 Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. Kadir Gecelerini kutluyorum ve yapmış oldukları duaların kabul olmasını temenni ediyorum.
Ramazan Bayramının İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini niyaz ediyorum. Tüm insanlığın korona virüsünden kurtulmasını temenni ediyorum” dedi.Başkan Gürkan daha sonra gençlerin sorularını cevapladı.

C_197

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!