Başkan Polat: Onlar bize Rabbimizin emaneti

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanı Uğur Polat, Akşemseddin İşitme Engelliler İlköğretim Okulunu ziyaret ederek, okul hakkında bilgi aldı ve öğrencilerle sohbet etti.
Öğrencilere özel bir ilgi gösteren Polat, burada yaptığı açıklamada, “Özel eğitime muhtaç olan öğrencilere hizmet etmek bizim en şerefli görevimiz ve boynumuzun borcudur. Bu çocuklar yüce rabbimizin bizlere emanetidir. Bu emanete sahip çıkmak en önemli görevlerimizdendir” dedi.
Polat, normal eğitim bir sevap ise bu çocukların eğitiminin sevabının yüce Rab nezdinde kat kat fazla olacağını belirterek, burada görev yapan öğretmenlere özellikle teşekkür etti. Bu okulda yapılacak bütün çalışmaları destekleyeceklerini söyleyen Polat, başta okul müdürü Mustafa Adıgüzel olmak üzere bütün çalışanları ve büyük özveriyle çalışan öğretmenleri tebrik etti.
Okul Müdürü Mustafa Adıgüzel ise, Belediye Başkanı'nın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Adıgüzel, özel eğitim alanının adeta iğne ile kuyu kazmak gibi olduğunu söyleyerek, bu alandaki eğitim çalışmalarının büyük bir sabır ve sürekliliği ile başarıya ulaşabileceğini ifade etti. Adıgüzel, bu okulların başarılı ve daha etkili olabilmeleri için paydaş kurumlar ve sivil toplum kuruluşları tarafından da desteklenmesi gerektiğini belirtti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Hasat Kapıda Su Yok: Dalbastı Kirazı ve Kayısı Tehlikede
- Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu Malatya’da Gençlerin Projelerini İnceledi
- Salih Karademir’den Birlik Çağrısı: “Hepimiz Biriz, Beraberiz”
- Malatya'da Orduzu Pınarbaşı Mesire Alanı’ndaki Gölette Metin Atabay'ın Cansız Bedeni Bulundu
- Akçadağ, Doğanşehir ve Battalgazi İçin Heyecanlı Bekleyiş: Kura Çekimi Yarın Yapılıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.