Başkan Taşkın Karlı Gecede Ekipleri Yalnız Bırakmadı

Malatya’da etkili olan kar yağışının ardından Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, gece saatlerinde sahaya inerek kar küreme ve tuzlama çalışmalarını denetledi; personeline sıcak çay ikramında bulunarak moral verdi.
Malatya’da kar yağışının şiddetini artırmasıyla birlikte Battalgazi Belediyesi ekipleri ilçe genelinde teyakkuza geçti. Kar küreme ve tuzlama faaliyetlerini aralıksız sürdüren ekipler, özellikle yeni yerleşim alanları ve ana arterlerde ulaşımın aksamaması için yoğun bir mesai harcıyor. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın da dondurucu soğuğa rağmen çalışmaları yerinde takip etmek üzere gece yarısı sahaya çıktı.

ORDUZU BAHÇEBAŞI VE TOKİ BÖLGESİNDE YOĞUN MESAİ
Çalışmaların yoğunlaştığı Orduzu Bahçebaşı ve Bahçebaşı TOKİ bölgesinde incelemelerde bulunan Başkan Taşkın, yürütülen sıyırma ve tuzlama faaliyetlerini denetledi. Görev başındaki personelle bir araya gelerek sohbet eden Taşkın, zorlu kış şartlarında çalışan işçilere kendi elleriyle sıcak çay ikram etti. Karla mücadelenin tüm ilçe genelinde sabaha kadar kesintisiz devam edeceği bildirildi.

BAŞKAN TAŞKIN: BİZ UYUMAYACAĞIZ HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ
Vatandaşların sabah saatlerinde herhangi bir mağduriyet yaşamaması için sahada olduklarını belirten Belediye Başkanı Bayram Taşkın, şu ifadeleri kullandı: "Gece saatlerinde Malatya’mızın yeni yerleşim alanlarından Orduzu Bahçebaşı’nda karla mücadele çalışmalarını yerinde takip ettik. Merkezde görev yapan çalışma arkadaşlarımızı tek tek ziyaret ederek kendilerine sıcak çay ikramında bulunduk. Bahçebaşı TOKİ bölgesinde ekiplerimizin yürüttüğü sıyırma ve tuzlama çalışmalarını inceledik. Hava sıcaklığı eksi derecelere düşmesine rağmen ekiplerimiz sahada görevlerinin başında. İnşallah sabaha kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımız rahat uyusun, öğrencilerimiz sabah servislerine sorunsuz binsin, işe gidecek hemşehrilerimiz güven içinde iş yerlerine ulaşsın diye gece boyunca sahada olacağız. Biz uyumayacağız, sabaha kadar hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Durmak yok, hizmete devam."
Battalgazi Belediyesi, kış şartlarının olumsuz etkilerini en aza indirmek adına tüm araç ve personeliyle ilçenin dört bir yanındaki çalışmalarına devam ediyor.

KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Osman Timurtaş Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığına Atandı
- Yavuz Bingöl'den Gelen Kötü Haber Sonrası Festivalde Sahne Alacak Yeni İsim Belli Oldu
- Buhara Bulvarı Üzerinde Üç Araç Birbirine Girdi! Yaralılar Var
- Malatya'nın Altın Değerindeki En İyi Kayısıları Dünya Sahnesine Çıkmak İçin Yarıştı
- LGS Türkiye Birincileri Başarılarının Sırrını Vali Seddar Yavuz'a Anlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.