Başkan Zelyurt, Gövdeli Mahallesi'ndeki çalışmaları inceledi!..

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, vatandaşların sorun ve talepleri yerinde dinliyor.
Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, mahalle buluşmaları ile vatandaşların sorun ve talepleri yerinde dinliyor. Vatandaşların yakın ilgi gösterdiği Başkan Durali Zelyurt, Elmalı, Küçüklü, Gövdeli ve Bıçakçı mahalleleri sakinleri ile bir araya geldi.

Başkan Durali Zelyurt, Doğanşehir'in birçok mahallesinde olduğu gibi Gövdeli Mahallesi'nde de çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Arazi yollarımızı, parklarımızı yapmaya devam ediyoruz. Bunun yanı sıra okul bahçelerini yapıyoruz, sulama kanalı temizliği ve hafriyat temizliği yapıyoruz ve hiç boş durmadan yolumuza devam ediyoruz. Tüm imkanlarımız ile vatandaşımızın yanında oluyor taleplerini yerine getiriyoruz. Sosyal belediyecilik adına üzerime düşeni yapıyoruz" dedi.
Mahalle sakinleri ise Belediye Başkanı Zelyurt'a mahallelerine yaptıkları çalışmalarından ve ilgilerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Pütürge’de Korkutan Kaza Kamerada: Hafif Ticari Araç Şarampole Yuvarlandı
- Darende’de Üç Günlük Festival Başlıyor: Kortej, Konser ve Güreş Bir Arada
- Deprem Sonrası İşyeri Mağduriyeti Sürüyor: Esnaf Eski Bölgesine Dönmek İstiyor
- Bölgenin Yeni Yaşam Merkezi 8 Bin Metrekareye Kuruluyor
- Osmanlı Müzelerinden Gelen Paha Biçilmez Eserler Malatya'da Ziyarete Açıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.