'Başörtüsü Serbestliği' Kampanyası

Memur Sen'in kamuda çalışan kadınların başörtüsü takabilmesi amacıyla başlattığı imza kampanyasına Bem Bir Sen de destek verdi.
Konuyla ilgili Malatya Belediyesi binasının zemin katta stant açıldı ve imza toplanması başlandı. Memur Sen Malatya Temsilcisi Kerem Yıldırım, yaptığı açıklamada, “1980 darbe anayasası ile kılık kıyafet kısıtlaması getirildi. Kamuda çalışan başörtülü hanımlarla ilgili sorun var. Bu, 21. yüzyılda özgürlüklerin konuşulduğu bir ülkede ayıptır” diedi. Yıldırım, Memur Sen Malatya Temsilciliği olarak başlatılan 10 milyon imza kampanyasına desteğin günden güne arttığını vurguladı.
Kampanyaya destek veren Bem Bir Sen Malatya Şube Başkanı Hanifi Acar ise, “Bem Bir Sen olarak kampanyaya belediyede stant açıp destek verdik. 8 Şubat'a kadar imza kampanyamız devam edecek. 54 iş yerimizde bütün üyelerimize ulaşıp, vatandaşların da imzasını alıp, Malatya'da da 100 bin imzaya ulaşıp, ilgili ve yetkililere ulaştıracağız” diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Hiçbir Şikayeti Olmayan Hasta Aile Hekimliğindeki Tarama Testiyle Kanseri Erken Evrede Yendi
- İnönü Üniversitesi ve Melekbaba Ortaokulu İş Birliğiyle Yürütülen Matematik Projesi Sona Erdi
- Darende Belediyesinden Enerji Yatırımı İle Aylık Yüz Bin Liralık Gelir Kapısı Aralandı
- Malatya Peş Peşe Yangınlar! Yetkililerden Vatandaşlara Uyarı Geldi
- Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Feci Kaza: Hafif Ticari Araç Su Tankerine Çarptı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.