dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    35.04
  • ALTIN
    2326.4
  • BIST
    9072.61
  • BTC
    70506.08$

Battalgazi çağ atladı


Battalgazi çağ atladı
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan ile AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar'ı makamında ağırladı. Malatya'ya yapılan hizmetler hakkında bilgi alan heyet, referandum sürecine ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan ile AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. Ziyarette, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum ve Battalgazi Belediyesinin hizmetleri konuşuldu.

HİZMETLER DAHA HIZLI GELİR
Malatya temsiliyet anlamında çok şanslı bir il olduğunu anlatan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Bir tarafta bakanımız, bir tarafta genel başkan yardımcımız, bir tarafta komisyon başkanımız ve 5 milletvekilimizin olması bizim işlerimizin Ankara'da kolaylaştırılması, kapıların bizlere açılması ve hizmetlerin Malatya'ya gelmesi noktasında önemlidir. Bu değerlerin kıymetini, takdir etmemiz gerekir diye düşünüyorum" dedi.

3 YILDA ÇOK ADIM ATTIK
Belediye çalışmaları hakkında da bilgiler sunan Başkan Gürkan, "Biz Battalgazi Belediyesi olarak yüz yıllık bir belediyedeki kümülatif toplam hizmetleri, 3 yıl gibi bir zaman içerisinde vatandaşın hizmetine sunulması önemli bir hadisedir" ifadelerine yer verdi.

İKİ HİZMET BİNASI GELİYOR
Battalgazi Belediyesi olarak 40 bin metre kapalı alanı olan iki hizmet binasını kısa bir süre sonra hizmete sunacaklarını belirten Gürkan, tarihi eserlerin ayağa kaldırılması noktasında önemli çalışmaların yapıldığını belirterek, Engelsiz Yaşam Merkezinin temelini attıklarını ve Yaşam ve Spor Merkezinin temelini de kıza zamanda atacaklarını kaydetti. İspendere İçmelerini bölgeye kazandırmak için çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Gürkan, Battalgazi ilçesini mazisine layık istikbale hazırlayacaklarını kaydetti.

HAYATİ KONUDA KARAR VERİLECEK
TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan da referandum sürecine dikkat çekerek, "Kampanyamızın sonuna geldik. İnşallah bu Pazar günü Türkiye için hayati bir konuda karar verecek. Bu kararın geçmişte olduğu gibi istikrarlı Türkiye yönünde tecelli etmesini ümit ediyorum. Yaklaşık bir buçuk aydır verilen yoğun emeğin olumlu sonuçlanmasını Rabbimizden niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

BATTALGAZİ YEPYENİ BİR SÜREÇTE
Battalgazi Belediyesi'nin önemli hizmetleri hayata geçirdiğini belirten Özhan, "Battalgazi Belediyemiz, yeni Büyükşehir yasasıyla birlikte Malatya'mızın da büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte yeni bir faza geçti. Merkez İlçe Belediyesi oldu. Bu tür değişimler zor değişimlerdir. Bir anda statü değişir, bir anda muhatap olduğunuz nüfus ve talepler onlarca kat artar. Bu taleplere bir anda cevap vermek ciddi sabır işi, irade, basiret ve yetenek işidir" şeklinde konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!