Battalgazi için adaylığını koydu

DİSK Bölge Eski Temsilcisi Bahattin Öner, Aralık ayında yapılacak CHP Battalgazi ilçe kongresi için başkanlığa adaylığını koydu.
HABER MERKEZİ /MALATYA
Cumhuriyet Halk Partisi'nde(CHP) kongre tarihinin yaklaşması ile adaylarda yavaş yavaş belli olmaya başladı. Son olarak DİSK Bölge eski Temsilcisi Bahattin Öner, adaylığını açıkladı. Bahattin Ömer, Aralık ayında yapılacak CHP Battalgazi İlçe kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı. CHP il binasında düzenlenen toplantıda partililere seslenen Öner, adaylığının gerekçelerini ve neden yola çıktığını anlattı.
"NE KADAR ÖVÜNSEK AZDIR"
Öner, partiden aldığı güçle CHP Battalgazi İlçe Başkanlığı'na aday olduğunu belirterek, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin cefakar ve vefakar mücadeleci katmanları, sizleri şahsım ve partim adına barış, özgürlük ve demokrasi adına selamlıyorum. Türk siyasi tarihine altın mührünü vurmuş zirve şahsiyetleri yetiştiren güzel şehrimizin güzide kurumu olan Cumhuriyet Halk Partisinde olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kurtuluş hareketimizin büyük komutanlarından ikinci Cumhurbaşkanımız- Merhum İsmet İnönü'yü Türk tarihine armağan eden bir şehrin mensubu olmakla ne kadar övünsem ve övünsek azdır" diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Eski Futbolcunun Alacakları Kulübü Yıktı: Yeni Malatyaspor Ligde Tarihi Puan Kaybı Yaşıyor
- Malzeme Taşıyan Minibüste Çıkan Yangın Şantiyeyi Tehlikeye Attı
- Malatya Hava Durumu 12 Eylül 2025: Öğle Sıcak, Akşam Serin, Gece Serinlik Artıyor
- Sorunlar Konuşuldu, Çözümler Masaya Yatırıldı: Zorluklara Rağmen Mücadeleden Vazgeçilmeyecek!
- Malatya’da 11 Eylül 2025 Vefat Listesi: 7 Kişi Hayatını Kaybetti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.