Battalgazi Rezerv Alanlarında Konut Teslimleri 20 Nisan'da Başlıyor

Malatya Valisi Seddar Yavuz, Battalgazi ilçesindeki rezerv alanlarda yapımı tamamlanan toplam 1012 konut ve 39 işyerinin 20 Nisan’dan itibaren hak sahiplerine teslim edileceğini duyurdu.
Malatya’da deprem sonrası yürütülen yeniden inşa çalışmalarında önemli bir aşama daha tamamlandı. Malatya Valisi Seddar Yavuz, Battalgazi ilçesindeki rezerv alan projelerinde gelinen son noktayı paylaşarak vatandaşlara müjdeli haberi verdi. Özellikle Yıldıztepe, Göztepe ve Tandoğan bölgelerindeki konutların tamamlandığını belirten Yavuz, anahtar teslim tarihlerini açıkladı.
YILDIZTEPE’DE YAŞAM BAŞLIYOR
Vali Seddar Yavuz, Battalgazi Yıldıztepe rezerv alan projesi kapsamında 727 konut ve 23 işyerinin yapımının yanı sıra çevre düzenleme çalışmalarının da bittiğini ifade etti. Bu bölgedeki hak sahipleri için sürecin hızlandığını dile getiren Yavuz, anahtar teslimlerinin 20 Nisan itibarıyla etap etap gerçekleştirileceğini vurguladı.
TOPLAM 1012 KONUT VE 39 İŞYERİ HAZIR
Projenin sadece Yıldıztepe ile sınırlı kalmadığını belirten Vali Yavuz, Göztepe ve Tandoğan bölgelerini kapsayan 38. Bölge projelerinde de mutlu sona ulaşıldığını bildirdi. Bu kapsamda 285 konut ve 16 dükkanın inşası ile altyapı çalışmalarının tamamlandığı kaydedildi. Böylece Battalgazi ilçesinde teslim edilecek toplam birim sayısı 1012 konut ve 39 işyerine ulaştı.
ANAHTAR TESLİM SÜRECİ BAŞLIYOR
Projelerin Malatya’nın ayağa kalkma sürecine sunduğu katkıya dikkat çeken Vali Yavuz, emeği geçenlere teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: "Projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum olmak üzere tüm paydaşlara teşekkür ederim."
Teslim sürecinin titizlikle takip edileceği ve 20 Nisan'dan itibaren hak sahiplerinin yeni yuvalarına kavuşmaya başlayacağı belirtildi.
KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Ani Sel ve Su Baskını Riski: Yetkililer Yağış Esnasında Yaşanabilecek Olumsuzluklara Karşı Alarm Verdi
- Milyonların Beklediği Gün Yaklaşıyor: YKS Sınav Giriş Belgeleri Resmen Erişime Açıldı
- Vali Seddar Yavuz Malatya’nın Dönüşüm Rotasını Çizdi
- Kaotik Ortamdan Modern Geleceğe: Başkan Sami Er Deprem Sonrası Atılan Adımları Muhtarlarla Paylaştı
- Battalgazi Belediyesi Genç Yetenekleri Seçti: Türk Halk Müziği Ses Yarışması'nda Final Heyecanı Yaşandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.