dore okulları
Malatya
05 Mayıs, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    38.55
  • EURO
    43.88
  • ALTIN
    4035.0
  • BIST
    9.176
  • BTC
    96093.639$

Battalgazi’de Yeni Başlangıç: 34 Konut ve 1 Fırın İçin İlk Adım!

Battalgazi’de Yeni Başlangıç: 34 Konut ve 1 Fırın İçin İlk Adım!
Malatya’nın Battalgazi ilçesindeki 29.5 bölgesinde 34 konut ve 1 fırını kapsayan inşaat ve altyapı projesinin ihale süreci tamamlandı. Deprem bölgesinde yeni yaşam alanları yükseliyor.
Narin

Deprem felaketinden etkilenen Malatya’da, inşa ve imar çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Battalgazi ilçesindeki 29.5 bölgesinde yer alan Taştepe, Şehit Fevzi ve Hanımınçiftliği rezerv alanlarının ihale süreci tamamlandı. Proje kapsamında 34 konut, 1 fırın, altyapı ve çevre düzenleme işleri yer alıyor.

REZERV ALANLARI İÇİN YENİ UMUT

İhale süreci tamamlanan projeler, depremden etkilenen bölgede yeni bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyor. Projeyle birlikte bölge sakinlerine modern ve güvenli yaşam alanları sunulacak.

BABACAN’DAN AÇIKLAMA

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, “Rezerv alanlarının ihale süreçleri tamamlandı. İlerleyen günlerde bu projelere dair detaylı bilgilendirmelerde bulunacağız,” dedi.

MODERN YAŞAM ALANLARI YÜKSELECEK

Projeler, yalnızca konut ve fırın yapımını değil, altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarını da içeriyor. Depremden etkilenen bölgede modern yaşam alanlarının yükselmesi için çalışmalar hızla devam edecek.

KAYNAK: İHA

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!