Battalgazi’nin 14 Mahallesi İçin Çözüm Arayışı: Muhtarlar ve Kurumlar Buluştu!

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Battalgazi İlçesi’ne bağlı 14 mahallenin muhtarları, mahalle başkanları ve kurum müdürleriyle kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi. Çözüm odaklı buluşma, mahallelerin sorunlarının doğrudan istişare edilmesine olanak sağladı.
AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Battalgazi ilçesine bağlı 14 mahalle muhtarı, mahalle başkanları ve ilgili kurum müdürleriyle kapsamlı bir toplantı düzenledi. Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, belediye meclis üyeleri ve parti yönetiminin de katıldığı toplantı, mahallelerin sorunlarına çözüm üretmek amacıyla Çolaklı Mahallesi’nde gerçekleştirildi.
MAHALLELERİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI
Toplantıya Çolaklı, Alhanuşağı, Bulutlu, Düzyol, Bahri, Hisartepe, Pelitli, Tanışık, Kamıştaş, Meydancık, Yeniköy, Şişman mahallelerinin muhtarları ile Kapıkaya ve Merdivenli mahalle başkanları katıldı. Sorunlar, talepler ve çözüm önerileri doğrudan kurum müdürleriyle istişare edildi ve çözüm için planlamalar yapıldı.
TEŞEKKÜR VE DESTEK MESAJI
Milletvekili Abdurrahman Babacan, toplantıya ev sahipliği yapan Çolaklı Mahalle Muhtarı Yasin Taştan ve ailesine teşekkür ederek, “Sorunları çözmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesinde Yıllardır Süren Çevre ve Koku Sorunu Sona Eriyor
- Sultansuyu’nun Tayları İstanbul’da 51,6 Milyon Liraya Satıldı
- Sadıkoğlu’ndan Seçim Mesajı: Bel Altı Vurmadan Yarışacağız
- Çiftçi İbrahim Canpolat Artan Fiyatlar Nedeniyle Toprağa Veda Ediyor
- YENİ Parti Malatya’da Yeni Adresine Taşındı: Tüm İlçelerde Teşkilatlanma Tamamlandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.