BAYAN HAFIZLARA TAÇ TAKMA MERASİMİ

MalatyaÂ'da, Kuran Kursunu bitiren ve Kuran-ı KerimÂ'i başından sonuna kadar ezbere bilen 61 bayan hafıza, törenle taç takıldı.
Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen taç takma merasimi törenine; İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Dilek Belediye Başkanı Yusuf Dalbudak, Müftü yardımcıları, Kuran kursu öğreticileri, hafızlar ve hafızların aileleri katıldı.
Tören, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlahilerle devam eden merasimde, daha sonra 61 bayan hafıza taç takıldı.
İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, “61 tane kız öğrencimiz Allah'ın kitabı Kuran-ı Kerim'i başından sonuna kadar ezberleyerek, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından tespit edilen komisyon tarafından imtihana girdiler. Öğrencilerimiz, hafız olduklarını tescil ettiler. Büyük bir coşkuyla merasimimizi yaptık” diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Karacabey Hipodromu Saniyeler İçinde Milyonluk Satışlara Sahne Oldu
- Battalgazi İlçesinde Görevini Yapan Din Görevlisinin Burnu Kırıldı
- Valilik Harekete Geçti ve Geçici Barınma Merkezlerinde Kurallar Yeniden Yazıldı
- Akçadağ İlçesinde İmzalar Atıldı: Öğretmen Evinin İhalesi Resmen Tamamlandı
- Saray Mahallesi Eylül Ayında Teslim Ediliyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.