BAYRAM AYAKKABILARI SEVİNDİRDİ

Malatya'da fakir öğrencileri Kurban Bayramı öncesi dağıtılan ayakkabılar sevindirdi. Eski Milletvekili Galip Demirel'in gönderdiği ayakkabılar Orduzu Elif Şireli Okulu öğrencilerine dağıtıldı.
Ayakkabı dağımı için düzenlenen programa; Orduzu Belediye Başkanı Cumali Ekin, Başkan Yardımcısı İsmet Biratlı, Galip Demirel'in yeğenleri Namık ve Raif Demirel katıldı.
Programda konuşan Elif Şireli Okulu Müdürü Orhan Özalp, okullarından yardımlarını her yıl arttırarak devam ettiren eski Milletvekili Galip Demirel'e teşekkür ederek, “Okulumuzda uzun yıllardır yardımlarını esirgemeyen eski Milletvekilimiz, Valimiz, Müsteşarımız, hemşerimiz Sayın Galip Demirel her Kurban Bayramı öncesi okulumuzun dar gelirli çocuklarına yardımda bulunuyor. Bu yardım sonucunda öğrencilerimiz, çocuklarımız, yarınlarımız bayrama sevinçle mutlu bir şekilde giriyorlar. Bu durumda biz idareci ve öğretmenleri sevindiriyor” şeklinde konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya Çevreyolunda Feci Kaza: Çarpışan İki Otomobil Hurdaya Döndü, İki Kişi Yaralandı
- Parkta Scooter Keyfi Hastanede Bitti
- Darende’de 50 Yıllık Taş Ustalığı Yok Olma Tehlikesiyle Karşı Karşıya
- TOBB ve Türk İş Dünyası Malatya'da Eğitimden Konuta Birçok Alanda İmzası Bulunan Yatırımları Tamamladı
- Narkotik Ekiplerinin Adım Adım Takip Ettiği Sokak Satıcıları Cezaevine Gönderildi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.