Malatya
08 Ağustos, 2025, Cuma
  • DOLAR
    40.71
  • EURO
    47.44
  • ALTIN
    4441.4
  • BIST
    10.956
  • BTC
    116584.53$

Bayram başlamadan yolu kana bulandı!


Bayram başlamadan yolu kana bulandı!
Malatya’da eğitim gören dört öğrenci bayram tatili için memleketleri Kastamonu’ya giderken Sivas’ta kaza geçirdi, 1’i ağır 4 öğrenci yaralandı.

HABER MERKEZİ-SİVAS

Malatya’da eğitim gören dört öğrenci bayram tatili için memleketleri Kastamonu’ya giderken Sivas’ta kaza geçirdi, 1’i ağır 4 öğrenci yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI 

Edinilen bilgiye göre kaza Sivas’ın Kangal ilçesi Alacahan köyü Abdalboğan mevkiinde meydana geldi. Malatya’dan Kastamonu istikametine giden E.K. (20) yönetimindeki 37 AT 222 plakalı Fiat marka otomobil bilinmeyen bir nedenle takla atarak yolun dışarısına çıktı. Araçta bulunan sürücü ve A.E.(21), D.D. (20), A.İ.(22) yaralandı. Dört yaralının öğrenci oldukları bayram tatili için memleketleri Kastamonu’ya gittikleri öğrenildi. Yaralı öğrenciler Ambulanslarla Kangal Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı öğrencilerden birinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!