Bayramda sıcaklar devam edecek

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya,Adıyaman, Tunceli ve Bingöl'de bayram süresince sıcak havanın etkili olacağını bildirdi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya,Adıyaman, Tunceli ve Bingöl'de bayram süresince sıcak havanın etkili olacağını bildirdi.
CUMARTESİ YAĞIŞLI GEÇECEK
Elazığ Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada,"Yurt genelinde olduğu gibi bölgemiz üzerinde de etkili olan sıcak hava dalgasının bayram tatili süresince etkili olmaya, mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Bayram tatilinin ilk günü olan 01.06.2019 Cumartesi günü bölgemizde Malatya'nın kuzey kesimleri ile Tunceli-Bingöl çevrelerinin öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve lokal olmak üzere gökgürültülü sağanak yağışlı olması beklenmektedir. Bayram tatilinin diğer günlerinde ise bölge genelinde yağış beklenmezken havanın genel olarak az bulutlu ve açık geçmesi beklenmektedir"denildi.
HAVA SICAKLIĞI MALATYA'DA 33-36 DERECE OLACAK
Merkezin açıklamasının devamında ise," Bayram tatili boyunca en yüksek hava sıcaklıklarının Elazığ'da 34-37, Malatya'da 33-36, Tunceli'de 31-36, Bingöl'de 31-35, Adıyaman'da ise 37-39 derece arasında olması bekleniyor. En düşük hava sıcaklıklarının Elazığ'da 17-20, Malatya'da 18-21, Tunceli'de 15-18, Bingöl'de 16-19 ve Adıyaman'da 22-25 derece arasında olacağı tahmin ediliyor"ifadelerine yer verildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- TOBB Nefes Kredisi'nde Yeni Dönem Başlıyor: Kredi Limiti 5 Milyon TL'ye Yükseldi
- Malatyalı Umut Güner Fon Soruşturmasında Gözaltına Alındı
- Yeşilyurt Belediyesi 5 Arsayı Satışa Çıkarıyor! İhale Tarihleri Belli Oldu!
- Dünyada Bir İlke İmza Attı! Ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elinden Aldı!
- Diyanet-Sen Malatya Şubesinde Seçim Heyecanı Yaşandı! Mevcut Başkan Güven Tazeledi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.