'Bayramlar bütünleştiricidir'

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı..
Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Kurban Bayramı'nın ülkemize, İslam alemine ve tüm dünyaya huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.
Erkoç mesajında, “Bayramların milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarını kuvvetlendiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir.
Birleştirici ve bütünleştirici özelliği bulunan bayramlar toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Sevginin ve saygının simgesi konumundaki bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının artması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Ülkemiz son zamanlarda zor günler geçiriyor, bugünlerin birlik ve beraberlikle aşılacağına inanıyoruz. Bayramlar, birliğimize ve bütünlüğümüze kast edenlere verilecek en güzel cevaplardır. Son aylarda çok sayıda polis ve askerimizi şehit verdik. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Ülke olarak bu zor zamanları da geride bırakacağımıza inanıyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramı'nın milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'nın Hekimhan İlçesindeki Yama Dağı'na Mevsimin İlk Kar Yağışı Düştü
- Akçadağ'da Eşini Dört Çocuğunun Gözü Önünde Silahla Vuran Şüpheli Tutuklandı
- Bilgin Akbal'ın 2019 Mavi Vatan Yazısı Libya Onayı ve Yeni Yasa Tasarısıyla Yeniden Gündemde
- Malatyalı Depremzede Adliye Personeli Orhan Çelebi Kazada Hayatını Kaybetti
- Malatya'da Mantar Üretim Tesisleri Mercek Altına Alındı: Tesislerde Hastalık Çıktı mı?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.