dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2301.7
  • BIST
    9075.66
  • BTC
    71302.75$

BBP il ve ilçe başkanları istifa etti


BBP il ve ilçe başkanları istifa etti
Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Başkanı Av. Sema Altuntaş ile Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Başkanları görevlerinden istifa etti.
Narin

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Başkanı Av. Sema Altuntaş ile Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Başkanları görevlerinden istifa etti.

BBP Malatya İl Başkanı Av. Sema Altuntaş, bugün yaptığı basın açıklaması ile BBP Malatya İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Altuntaş ile birlikte, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Başkanları da görevinden istifa etti.

Parti yönetimi ile il binasında kameraların karşısına geçen Altuntaş, son dönemlerde kendisine ve teşkilat mensuplarına yönelik hakaret ve tehditlerin arttığını iddia ederek, "Şahsımın ve arkadaşlarımın şerefi her türlü makamdan daha önemlidir. Bu yüzden istifa ediyoruz" dedi.

Bugüne kadar Malatya halkının sorunlarını gündeme getirmeye çalıştıklarını söyleyen Altuntaş, "15 Temmuz darbe girişiminin ardından gece gündüz demeden sabahlara kadar meydanlarda nöbet tuttuk. İdam cezasının geri getirilmesi için yaklaşık 100 bin imza topladık. Malatyalılar da bizim bu gayretlerimize ve çalışmalarımıza destek verdiler, hepsinden Allah razı olsun. Ben özellikle bizi yalnız bırakmayan Genel Başkanımız Mustafa Destici ve genel merkezimize teşekkür ediyorum. Büyük Birlik Partisi her zaman ülkü partisi olmuştur. Biz her zaman Muhsin Yazıcıoğlu'nun askerleri ve onun dik duruşunun bir sureti olacağız" ifadelerini kullandı.

Hakaret ve tehdit iddiası

Altuntaş, istifa gerekçesi olarak ise "Son günlerde, Malatya İl Teşkilatından ayrılan veya ihraç edilen, yine Malatya İl Teşkilatına mensup kişiler tarafından sosyal medyada, telefonla ya da sözlü olarak parti teşkilat mensuplarıma ve şahsıma yönelik hakaret, iftira ve tehditler yapılmıştır. Ben şahsım ve teşkilatımdaki arkadaşlarım adına dik duruşlu, onurlu ve şerefli muhalefet yapılması gerektiğini düşünüyorum. Şahsımın ve arkadaşlarımın şerefine, onuruna yapılan bu çirkin karalama kampanyası bizi böyle bir ortamda siyaset yapmayı bırakacak raddeye getirdi. Ülkü sahibi insanın koltuk sevdası olmaz, koltuk için siyaset yapan ve Malatya'da bizi asılsız iftiralarla rencide etmeye çalışanlara biz istifamızı 'Ülküsü olan insanın koltuk sevdası olmaz' cevabı olarak veriyoruz. Şahsımın ve arkadaşlarımın şerefi her türlü makamdan daha önemlidir. Bu yüzden biz istifamızı veriyoruz, biz pes ettiğimiz için değil, dik bir duruş sergilediğimiz için bu kararı aldık" diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!