22 Haziran, 2026, Pazartesi
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Bebeği sağlığına kavuşan baba mutluluğunu paylaştı


Bebeği sağlığına kavuşan baba mutluluğunu paylaştı
Minik Eyüp Çınar'ın sağlığına kavuşması için 8 ay süren kampanyanın ardından ilaç parası toplanmış ve aile tedavi için Dubai'ye gitmişti. Birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı dönemde 4 aylık tedavi süreci de tamamlanınca, aile, mutlu haberlerle, yurda döndü. Minik Eyüp'ün babası, kente döner dönmez sevincini yemek dağıtarak paylaştı. Manzara karşısında bir babanın sevincine ortak olanlar duygusal anlar yaşadı.
HABER MERKEZİ-MALATYA 

Spinal Musküler Atrofi tip 1 hastası olan Eyüp Çınar, Dubaide’ki tedavisinin ardından Malatya’ya döndü. Minik Eyüp Çınar’ın sağlığına kavuşmasıyla baba Galip Altuntaş kent meydanında 5 bin kişiye yemek dağıttı.

"BÖYLE BİR ADAĞIMIZ VARDI"

Malatya’da yaşayan 13 aylık Eyüp Çınar Altuntaş, 8 ay süren kampanyasının ardından 4 ay önce 2,2 milyon dolar bedelindeki ilacını almak için Dubai’ye gitti. 4 ay boyunca Dubai’de tedavi olan Eyüp Çınar evine döndü, bundan sonraki süreçte fizik tedavi görecek.
Baba Galip Altuntaş oğlunun sağlığına kavuşmasıyla adaklarını gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bizim böyle bir adağımız vardı. Çocuğumuz sağlığına kavuştuğu zaman böyle bir program düzenlemeyi planlamıştık. Bugün 5 bin kişiye yemek dağıtıyoruz. Şuanda Eyüp Çınar’ın sağlığı iyi, yürüyor, konuşuyor. Bu tip hasta olan çocukları yalnız bırakmamalıyız. Maddi ve manevi olarak mutlaka ailenin ve çocuğun yayında yer almalıyız” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!