dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64098.926$

Beklenen imza atıldı


Yeni Malatyaspor’un teknik patronu Hikmet Karaman oldu.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Son haftalardaki olumsuzlukları yaşayan Btc Türk Yeni Malatyaspor Kemal Özdeş'in gidişi sonrası yeni teknik patron ile anlaştı. Btc Türk Yeni Malatyaspor; Hikmet Karaman ve ekibi ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

TÖRENE KATILANLAR

Mövenpick otelde yapılan imza törenine kulüp başkanı Adil Gevrek kulüp ikinci başkanı Selim Pilten ile kulüp çalışanları katıldılar.

A_60

 

İNİŞLİ ÇIKIŞLI DURUMLAR ELBETTE OLACAK

Basının yoğun ilgisi dikkatlerinden kaçmadı. Törende ilk söz alan kulüp başkanı Adil Gevrek; Biz bu takımı aldıktan sonra hep söz verdiğimiz gibi buralara kadar getirdik. Tarihinde ilk defa UEFA'ya katıldık. Böyle inişli çıkışlı durumlar elbette olacak. Ligin ikinci yarısına istediğimiz gibi başlayamadık kabul ediyorum. Ama henüz her şey bitmiş değil. Özellikle son maçlardaki alınan sonuçlardan sonra gerek sosyal medyada gerekse bazı platformlarda üzücü konular yazılıp çizilmeye başlandı. Elbette bizimde hatalarımız oldu kabul ediyorum. Bu takım şehrin takımı ve bizlerin ortak değeri bizlerde hatalarınızdan ders çıkartarak bu olumsuzluklara çare arayacağız bu bizim görevimiz. Daha önce kulüpte görev alan Sergen Yalçın ve Kemal Özdeş'e teşekkür eden Gevrek hocamız ile yeni bir başlangıç yapacağız inşaallah diyerek sözlerini şöyle tamamladı. Cumartesi oynanacak olan Konyaspor karşılaşmasında şehrinizin taraftarlarına ihtiyacımız var. Buradan büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarına rica ediyorum. Onlarında ellerinden geldiği kadar bu maça katılımlarını sağlamak adına taraftarlara yardımcı olmalarını rica ediyorum. Konya maçı bizim için çok büyük önem taşıyor buradan alacağımız üç puan ile bu olumsuz gidişe son vermek istiyoruz diyerek sözlerini tamamladı. Daha sonra söz alan Yeni Malatyaspor'un teknik patronu başkanımın söylediklerine bende katılıyorum. Konya maçı dahil kalan haftalardaki maçlarımızda galip gelip başımızı kaldırmak istiyoruz. Ben ve ekibim bu işin üstesinden gelecek kapasitede ve nitelikte. Buradan çıkıp bir an önce tesislere giderek futbolcular ile bir araya gelerek hemen işe koyulmak istiyorum. Anadolu kulüplerinin futbola bakışlarını çok iyi biliyorum. Bu bilinçle elimizden gelenin en iyisini yaparak son haftalara daha rahat bir sırada girmek istiyoruz. Siz basın mensupları on ikinci adam dediğimiz taraftarlarınızı cumartesi günü oynayacağımız maçta stadyumu doldurmuş görmek istiyoruz. Bizler ekibimiz ile birlikte bu yola baş koyduk. Ben ekibime soruna kadar güveniyorum. Eğer olursa şehrin evlatlarınıda bu takıma ileride faydası olur diye yetiştirip ekip olmanın manasını ispat edeceğiz diyerek sözlerini tamamladı.

B_35

KARAMAN: KOLAY BİR GÖREVİMİZ YOK 
İmza töreninde konuşan Teknik Direktör Hikmet Karaman da "Kolay işimiz yok. Zaten bize kolay görevi kimse tebliğ etmiyor. Ekibimle birlikte bu seneyi dinlenerek geçirelim dedik. Veya hedef takım ilk beşe oynayacak takım oynatalım diye karar vermiştik. Ama Adil Gevrek başkan bir şekilde bizi buraya getirdi. Bizde ona güvendik" değerlendirmesini yaptı.

12. ADAM DESTEĞİNİ İSTİYORUZ
Malatyaspor'un başarısının tüm şehrin başarısı olduğunu ifade eden Karaman, "Bu hafta Konya maçında belediye başkanlarımıza büyük iş düşüyor, bütün taraftarı stada getirsinler. Çünkü Konya maçı bizim kafamızı yukarıya doğru kaldıracağımız maç. Taraftar desteğini 12. adam desteği olarak Konya maçında istiyoruz. Taraftar o stadı dolduracak ondan sonra skora bakacak. Allah'ın izniyle Konya maçında alacağımız 3 puan ondan sonra Trabzon maçında alacağımız galibiyet bize nerede olduğumuzu gösterecek. Bugün lig bitse kümede kalacağız şu an direksiyonda biz varız, o yüzden bu hafta ligi bitirecek startı alacağız" diye konuştu.

 

BAŞARI DİLEKLERİ...

Daha sonra soruları alan Karaman ve Gevrek yapılan imza törenimin ardından birbirlerine başarılar dilediler.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!