Beklenen Karaciğer Ordu'dan Gönderildi

Ordu'da beyin ölümü gerçekleştikten sonra organları bağışlanan bir vatandaşın karaciğerinin, gönderildiği Malatya'da Sivaslı bir hastaya nakledildiği bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Ordu'nun Fatsa ilçesinde yaşayan ve bir rahatsızlık sonrası beyin ölümü gerçekleşen 55 yaşındaki Ali Ergun'un organları, ailesi tarafından bağışlandı. Ergun'un karaciğeri, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Organ Nakil Servisi'nde 3 yıldan beri karaciğer nakli bekleyen 66 yaşındaki Sivaslı hasta Fatma Çermikli'ye nakledildi. Çermikli'nin organ nakli sonrasında, yoğun bakım servisinde tedavisinin devam ettiği bildirildi.
Bu arada, Turgut Özal Tıp Merkezi Organ Nakil Servisi'nde, Ocak ayı içerisinde 19 kişiye karaciğer nakli gerçekleşirken, 2 kişiye ise böbrek nakli yapıldığı öğrenildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kredi Kullanılmadan Yapıldı: İlçenin İlk Düğün ve Mevlit Salonu Hizmete Giriyor
- Deprem Sonrası Zor Günler Geçiren Malatya Esnafının Tahliye ve Kira Sorunu Masaya Yatırıldı
- 26.06.2026 Tarihi İçin Nikâh Dairesinde Yoğunluk Yaşandı
- Aşure Programında Yetim Aileler İçin Destek Çağrısı Yapıldı
- Malatya'da Saman Yüklü Tırdan Geriye Hurda Yığını Kaldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.