dore okulları
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62673.399$

Belediye meclis üyeliği aday listeleri açıklandı


Belediye meclis üyeliği aday listeleri açıklandı
AK Parti Malatya İlçelerinin belediye meclis üyeliği aday listeleri açıklandı. AK Parti Genel Merkezi de bu süreçte yoğun bir mesai harcayacak. Belediye ve il genel meclis adaylarının belirlenmesi için Malatya ve ilçelerde de yapılan değerlendirmeler tamamlanarak genel merkeze gönderildi.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA 

AK Parti'de belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından gözler belediye ve il genel meclisi listelerine çevrildi. Kurulan komisyonlar 40 bin aday adayı üzerindeki değerlendirmelerini yapıp raporlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunacak. 

AK Parti Genel Merkezi de bu süreçte yoğun bir mesai harcayacak. Belediye ve il genel meclis adaylarının belirlenmesi için il ve ilçelerde yapılan değerlendirmeler tamamlanarak genel merkeze gönderildi.

ADAY ADAYI 40 BİNİ BULDU

AK Parti'ye belediye başkanlığı, il genel meclis üyeliği ve belediye meclis üyeliği için yaklaşık 40 bin kişinin başvurduğu belirtildi. Başvuranlardan 5 bininin kadın, 3 bininin genç, bine yakınının engellilerden oluştuğu kaydedildi. Listelere son şekli verilirken kadın ve gençlik kotasına da dikkat edileceği ifade edildi.

BAŞKAN ADAYLARI DEĞİŞEBİLİR

Söz konusu tarihe kadar AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı kapsamında da bazı seçim bölgelerinin yeniden değerlendirilmesi gündeme gelecek. Bazı bölgelerde belediye başkan adaylarının değiştirilmesi ihtimali konuşulurken, listeler teslim edilinceye kadar aday değişiminde herhangi bir yasal engel bulunmuyor.

BATTALGAZİ BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ ADAY LİSTESİ AÇIKLANDI

 AK Parti Malatya'da belediye meclis üyesi adaylarını belirledi. Belediye meclisi üyeliği aday listesinde Malatya Merkez Battalgazi İlçesinde toplam 74 kişi, asil,yedek ve kontenjan listede yer aldı. Bu kişilerden 33'ü asil, 37'si yedek ve 4 üye de kontenjanda bulunuyor. Bu bilgiler doğrultusunda Ak Parti Malatya Merkez Battalgazi İlçesi belediye meclis üyesi aday listesinde şu isimler yer alıyor. 

ASİL ÜYELER 

Nevzat Aslan, Mustafa Umut Yalçın, Habib Ahmet Şahin, Mehmet Çolak, Hasan Demez, Rıfat Türker, Özlem Pelitoğlu, Ahmet Solmaz, Adem Atalan, Muhsin Öz, Mustafa Zeren, Yusuf Aksaç, Osman Şaşa, Tuncer Bulgurlu, Abuzer Altın, Cumhur Şahaplıoğlu, Murat Gümüş, Metin Mandal, Aziz Görgeç, Ebru İnanç, Adil Demirel, Nihat Yazıcıoğlu, Leyla Tekedereli, Yunus Görgün, Hadi Bayındır, İsmet Cici, Ramazan Han, Faruk Titiz, Burak Sürmeli, Mahmut Butakin, Seyit Ahmet Taşır, Ayhan Ağçapa, Ramazan Pekşen.

KONTENJAN:

Zafer Kırçuval, Eyup Sağlam, Lokman Avcı, Ali Sonkaya

YEDEK ÜYELER

Hediye Toy, Mehmet Tosun, Muzaffer Alan, Özlem Akar Binbaşıoğlu, Ahmet Turan Sinanoğlu,Metin Özcan, Selman Alan, Ahmet Murat İlhan, Mustafa Özel, Mehmet Bak, Ramazan Alan, Kenan Berk, Ömer Zengin, Alaattin Yıldırım, Abdulkadir Üzmez, Ahmet Akyüz, Arzuhal Özgür, Sinan Karabulut, Mehmet Uslu, Ramazan Yeşilova, Gülhan Bayındır, Rahmi Karakoç, Naime Çiçek, Nevin Benli, Mehmet Akkuş, Musa Kazım Tankız, Hülya Balkı, Fikret Keskin, Mukadder Güzelyapar, Fatih Serkan Erkuş, Mehmet Kaser, Şahin Atamış, Seyda Yavaşoğlu, Mehmet Atilla, Hakan Gezek, Nurkan Karaca, Hacı Ali Arslan. 

YEŞİLYURT BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ ADAY LİSTESİ AÇIKLANDI

AK Parti Malatya merkez Yeşilyurt İlçesinin belediye meclis üyeliği aday listesi açıklandı.

BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI BELİRLENDİ
AK Parti Malatya'da belediye meclis üyesi adaylarını belirledi. Belediye meclisi üyeliği aday listesinde Malatya Merkez Yeşilyurt İlçesinde toplam 74 kişi asil,yedek ve kontenjan listede yer aldı. Bu kişilerden 33'ü asil, 37'si yedek ve 4 üye de kontenjanda yer aldı. Bu bilgiler doğrultusunda Ak Parti Malatya Merkez Yeşilyurt İlçesi belediye meclis üyesi aday listesinde şu isimler yer alıyor. 

1002_260

ASİL ÜYELER:

Selim Pilten, Vahap Erdem, Murat Alabaş, Süleyman Bayram, İbrahim Aydoğan, İsmail Caner Kaymaz, Bekir Karakuş, Hamit Ilıcak, Onur Güneş, Mehmet Naci Şavata, Şahin Özer, Mehmet Özen, Battal Tuncal, Mehmet Akif Karaca, Ramazan Yakıcı, Ömer Karaaslan, Esin Tanrıverdi, Ali Planacı, Metin Unlu, Mehmet Emin Aydın, Numan Özcan, Fatih Sevim, Mehmet Mirza Dinçer, Nusret Aslan, Oktay Özevren, Mehmet Nakır, Veysel Ser, Şeyda Öztürk Aslan, Nebi Yiğit, Eyüy Ahmet Başar, Halime Çakar, Ramazan Maden, Furkan Tatar. 

YEDEK ÜYELER:

Ahmet Unsal İzciler, Battal Ertan, Ali Özşeker, Hasan Karagöz, Hacı Mehmet Aydemir, Osman Ergül, Hüseyin Apak, Hamit Mahan, Mehmet Poyraz, Vehbi Akın, Meral Aslan, Ramazan Şahin, Sabri Yıldız, İzzettin Akkaya, Ömer Akysondu, Mahmut Keskinkılıç, Yusuf Doğan, Sedat Alpkıray, Cemal Ravcı, Zeki Erdem, Nurettin Sağlam, Mehmet Ayhan Örsel, Aziz Karadoğan, Şerafettin Durak, Hüseyin İçli, Gülçin Utaş Aslan, Sevil Şimşek, Mehmet Bülbüloğlu, Mehmet Yıldırım, Arif Koyun, Vahap Karaçay, Hasan Oruç, Nihat Hacıoğlu, Dündar Tunç, İbrahim Canal, Ramazan Altın, Emre Budak. 

KONTENJAN:

Kadircan Esen, Baran Yıldız, Muzaffer Çelik, Ömer Taş.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!