Beydağı Cazibe Merkezi Olacak!

Saadet Partisi (SP) Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mimar Yaşar Köksal, Beydağı'nın cazibe merkezi olacağını söyledi. Köksal, seçim çalışmaları kapsamında TOKİ'de ikamet eden vatandaşlarla akşam açık hava toplantısında bir araya geldi.
Toplantıda konuşan Köksal, "Önümüzdeki seçim Malatya'nın belki yüz yıllık geleceğini belirleyecek. Malatya, şimdiye kadar olduğu gibi ya rutin hizmetlerin kaldırım, yol vb. gibi klasik belediyeciliğin yapıldığı büyük bir köy haline gelecek. Ya da Allah nasip eder biz kazanırsak, yapacağımız yeni yerleşim bölgeleriyle, başarılı kentsel dönüşüm uygulamalarıyla, Beylerderesi gölet ve rekreasyon alanlarıyla, Beydağı seyir tepeleriyle, hobi bahçeleriyle, yayla turizmiyle, gençlik merkezleriyle, açık ve kapalı spor tesisleriyle, yürüyüş, koşu, bisiklet yollarıyla, bir cazibe merkezi, bir bölge şehri haline gelecektir" dedi.
Kentsel dönüşüm projeleri hakkında da bilgi veren Mimar Yaşar Köksal, "Bir pilot bölgesi yapacağız, o alanda oturan vatandaşlarımız evleri yapılana kadar müteahhit firmadan kiralarını alacak, mağdur olmayacak, camisiyle, okuluyla, yeşil alanıyla, parkıyla teslim edeceğiz" dedi.
Verdiği sözleri yerine getirip getiremeyeceğiyle ilgili bir soruya ise Köksal, "9 yıl belediye başkan yardımcılığı görevinde bulundum. 13 yıldır bu şehirde mimar ve müteahhitlik yapıyorum, benim için bir Allah'ın kulu da çıkıp şu sözünde durmadı diyemez" şeklinde konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Bakan Tekin Malatya'da Gerçekleştirilen Kitap Kurtları Yarışıyor Lansmanında Öğrencilerle Buluştu
- Suç Gelirlerini Kripto ve Kuyumcularda Aklayan Şebekeye Darbe Vuruldu
- Alevi-Bektaşi Kültürü İçin 13 Modül Hazırlandı! Bakan Tekin Malatya'da Detayları Açıkladı
- Malatya Öğretmenevi Mayıs Ayında Tamamlanarak Hizmete Açılacak
- Yeni Parti Malatya'da Sular Durulmuyor! Nezahat Aydın Hesap Sordu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.