Bifouma Beşiktaş müsabakasında forma giyemeyecek

Evkur Yeni Malatyaspor’da devre arası takıma katılan Bifouma’nın Atiker Konyaspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle cuma günü oynanacak olan Beşiktaş müsabakasında forma giyemeyeceği belirtildi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Evkur Yeni Malatyaspor'da devre arası takıma katılan Bifouma'nın Atiker Konyaspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle cuma günü oynanacak olan Beşiktaş müsabakasında forma giyemeyeceği belirtildi.
2 HAFTA FORMASINDAN UZAK KALACAK
E.Yeni Malatyaspor'a devre arası transfer olduktan sonra takıma kısa sürede uyum sağlayan Bifouma'nın yapılan ilk kontrollerinin ardından 2 hafta formasından uzak kalacağının öngörüldüğü açıklandı.
BU GELİŞME TEKNİK HEYETİN MORALİNİ BOZDU
A.Konyaspor maçında sakatlanarak yerini 73. dakikada Ahmet İldiz'e bırakan Bifouma'nın yapılan ilk kontrolünde iç yan bağlarında zorlama teşhis edildi. Dizinden sakatlanan golcü oyuncunun bu hafta oynanacak Beşiktaş ve 23. haftadaki Çaykur Rizespor maçlarında takımdan uzak kalabileceği açıklanırken, bu gelişme teknik heyetin moralini bozdu.
Teknik Direktör Erol Bulut'un bu gelişmenin ardından Kamara'ya Beşiktaş maçında on birde görev vermesinin kesinleştiği öğrenildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- CHP Yönetimi İrtibat Bürosu Açtı! Görevden Alınan Yönetimden İlk Toplantı
- TÜGVA Battalgazi'de Yeni Dönem Başladı: Görev Ömer Polat'a Verildi
- Sosyal Medyadan Zehir Saçan Şebekeye Darbe: 122 Kişi Tutuklandı
- Günpınar Vadisi Koordinasyonundaki Araştırma Darende'nin Saklı Doğal Mirasını Gün Yüzüne Çıkardı
- Türkiye'nin Dört Bir Yanından Gelen Motosiklet Tutkunları Akçadağ'da Buluştu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.