dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2303.2
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70861.92$

BİMER ve CİMER SAHTEKARLARI KİMLER?!


BİMER ve CİMER SAHTEKARLARI KİMLER?!
ALPER SALİHOĞLU YAZDI...
Narin

15 Temmuzdaki alçak darbe girişiminin hemen ardından tipik FETÖ'cü mantığıyla hareket eden bir takım kimseler deşifre olmamak için bazı vatandaşların TC kimlik numaraları ile adeta sahte ihbarlarda bulundu. Bilgi ve belgelere dayanmadan yapılan bu ihbarlarla bir taraftan FETÖ ile mücadeleyi sulandırmayı amaçlayan öte yandan mağduriyetlere sebep olarak vatandaşı devletine küstürmeyi amaçlayan düzenbazların oyunu ortaya çıktı. Ancak malum düzenbazlar ve arkasındaki gölge yöneticiler koltuklarında oturmaya devam ediyor. Malatya'daki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarında halen görevde bulundan şahısların zamanında FETÖ ile yakın kimseler olması kafalarda “Acaba bu işin arkasında da malum örgüt mü var?” şüphesi doğuruyor. İlgili kurumda yapılan bu sahtekarlıkla ilgili herhangi bir soruşturma yapılıp yapılmadığı; ya da bu olayın FETÖ ile bağlantılı olup olmadığı konusunda herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ayıca isimleri resmi kayıtlara geçen masum iki vatandaşın sahte ihbarlarla bağlantılı yöneticilerce tehdit edildiği de edindiğimiz bilgiler arasında...

 

"GEVREK" ÇALIŞIYOR "GERZEKLER" KONUŞUYOR

İyi niyetli yöneticileri, gayretli futbolcuları ve fedakar taraftarlarıyla süper lige yükselerek Malatya'mızın gururu olan Yeni Malatyaspor hakkında kamuoyunda sert eleştiriler yapılmasını ve stadının açılışa yetişmemesi için içten içe lobi yapılmasını anlayamıyoruz. 12-13 civarında kaliteli yeni transfer yapan Başkan Adil Gevrek ve kulüp yöneticilerinin daha birkaç transfer yaparak iddialı bir takım haline gelme taahhüdünü görmezden gelip şimdiden "bu takım küme düşer" diye moral bozmaya çalışan sözüm ona spor yorumcusu(!), Malatya düşmanları; daha önce Malatyaspor'un amatör lige kadar düşürülmesinde önemli pay sahibi olmuşlardı. Ancak Yeni Malatyasporumuz o "HASUTLARA" inat süper ligde güzel işler yapacağını ilk haftadaki Osmanlıspor maçıyla göstermiş oldu.

CİNNET TOPLUMU HALİNE Mİ GELİYORUZ?

Bir zamanlar ülkemizin en huzurlu kentleri arasında yer alan Malatya'mız son dönemlerde artan polisiye olaylarla adeta yaşanmaz hale geldi. Çeteleşme, haraç kesme, uyuşturucu kullanımı, fuhuş ve benzeri suçların sokak aralarında kol gezmesiyle birlikte kolluk kuvvetlerinin yetersizliği de vakaların artışında rol oynuyor. Gayri meşru hayatların ve kazançların özellikle gençler arasında cazip görünmesi karşısında yöneticilerimizin yeterince tedbir almamasının da bu tür asayiş olaylarının artmasında etkisi olduğu düşünülüyor. Ulusal medyada sık sık Malatya'mızın isminin menfi olaylarla geçmesinden rahatsızlık duyan kamuoyu yetkililerden bir an önce tedbir almasını bekliyor.  

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!