BİMYAD'dan Akın'a ziyaret

Basın İnternet Medya Yayıncıları Genel Merkezi Yönetim Kurulu Üyeleri, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali İhsan Akın’ı makamında ziyaret etti.
Türkiye ve Malatya'da tarımda gelişen son meseleleri ve sorunlarında dile getirildiği ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Malatya'daki tarım alanındaki sorunların aşılarak daha yaşanabilir kent haline dönüştürülmesi adına sivil toplum örgütlerinin birlikte çalışmasının önemine değinildi.
Basın İnternet Medya Yayıncıları Derneği Genel Başkanı Selim Apohan ziyarette yaptığı konuşmada, “Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu kurulması nedeniyle başkanımıza hayırlı olsun diyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz. Bizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz” dedi.
Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çalışmalarımızın kamuoyunda yer alması noktasında bizlere gereken desteği veren basın mensubu arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Tarım ve hayvancılık dünyada ve ülkemizde vazgeçilmez bir sektör. Bu nedenle bizlerde Malatya'da Tarım ve Hayvancılık Platformunu hayata geçirerek kentimiz ve ülkemiz İçin üretime yönelik destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Ziyaretin sonunda ise Birlik Başkanı Akın, Bimyad Genel Başkanı Apohan'a çobanların giydiği keçe kepeneğinin minyatür tablosunu hediye etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Azmi Ekinci ve Yasin Ekinci'nin Teyzesi Miyase Aluçluer Vefat Etti
- Hekimhan’da Yapımı Süren Deprem Konutları Teslim Edilmeden Hasar Gördü
- Sağlıklı Yaşam İçin Bir Araya Gelen Vatandaşlar Şehir Merkezinde Konvoy Oluşturdu
- Hem Şifa Hem Huzur Kapısı: Bu Vadinin Sırrını Duyan Darende'ye Koşuyor
- Tam 24 Yıl Aradan Sonra Gelen Tarihi Heyecan Malatya Sokaklarını Kırmızı Beyaza Boyadı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.