BİMYAD'tan Abacı'ya ziyaret

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulu üyeleri, Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı’yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan, BİK Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı'nın, Malatya basının içinden gelen bir isim olduğunu ifade ederek, her zaman Abacı'nın yanında olduklarını söyledi. BİK Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı ise internet haber siteleri için Basın İlan Kurumunun bazı çalışmaları olduğunu kaydetti. Abacı, “İnşallah Basın İlan Kurumunun yaptığı bu çalışma hayırlı olur. Yerel gazeteler gibi internet haber siteleri de basın ilanı alarak bir nebzede olsa bir katkısı olur. Yine basın camiasından ayrılmış değilim ama bu sefer de gazetelerin resmi ilan konusunda aracılık hizmetleri edeceğiz. Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği ve yönetim kurulunun bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Depremin İzleri Kırsalda Siliniyor: Malatya'da 316 Aile Yeni Yuvasına Kavuşuyor
- Millet Bahçesi’nde Başlayıp Orduzu Gölet Mevkiinde Biten Silahlı Saldırıda İki Kadın Yaralandı
- Tribünlerden Yükselen Gazze Mesajıyla Yeşilyurtspor Bir Üst Tura Yükseldi
- Roma Selçuklu ve Osmanlı Dönemine Ait Tescilsiz Tarihi Mezarlıklar Dijital Kültür Envanterine Kazandırılıyor
- Yeşilyurt Belediyesi Bütçeden Engelsiz Yaşam Projelerine Kadar Birçok Kritik Kararı Ekim Ayı Meclis Oturumunda Onayladı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.