Bir gecede 9 bin 573 kontrol yapıldı!

Malatya’da genel uygulama yapıldı. Bir gecede 9 bin 573 şahsın kimlik kontrolü yapıldı, aranma kaydı bulunan 26 kişi yakalandı.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya'da yapılan genel denetimde bir gecede 9 bin 573 şahsın kontrolü gerçekleştirilirken, erek, narkotik madde, uyuşturucu hap ve silahlar ele geçirildi.

29 ŞAHIS YAKALANDI
Malatya emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından kentte huzur ve güvenliği en üst seviyede tesis etmek amacıyla genel denetimler gerçekleştirildi. Gece boyu devam eden uygulamada, 9 bin 573 şahsın kimlik kontrolü yapılarak, Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusu gerçekleştirildi. Kontrollerde çeşitli suçlardan aranma kaydı ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 26 şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edildi.Denetimlerde 37.52 gram uyuşturucu madde, 16 adet uyuşturucu hap, 3 adet tabanca, 3 adet kuru sıkı tabanca, 4 adet tüfek ve 62 adet mermi de ele geçirildi.


Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'da 49 Yaşındaki Güler Yavuz Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
- TOKİ Tarafından Önerilen Yol Kotu Projesi Malatya’da Tartışmalara Yol Açtı
- Malatya’nın Safkan Arap Tayları Dijital Dünyada Milyonluk Rekora Koşuyor
- Bilal Yıldırım'dan Bülent Tüfenkci'ye: İçi Boş Manşetler Malatya’da Artık Sökmez!
- Hekimhan'daki Feci Kazada Traktör Ters Döndü! Tonlarca Ağırlığın Altındaki Sürücü...
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.