Bir Yıllık Kabus: Isınamayan Ve Sular Altında Kalan TOKİ Evlerinde Çözüm Çağrısı
Malatya İkizce 2. Bölge 1. Etap TOKİ E7 Blok sakinleri, bir yıldır yaşadıkları inşaat kaynaklı sorunlar nedeniyle büyük mağduriyet yaşadıklarını duyurdu. İnşaat firmasının eksik ve hatalı onarımlarıyla evlerinin çürüdüğünü belirten hak sahipleri, bodrum katlarının sürekli su altında kaldığını, nem ve kötü koku oluştuğunu ifade etti. Bir yıldır çözülemeyen ısınma ve sıcak su sorunu nedeniyle kış aylarını zorlukla geçiren TOKİ sakinleri, devletten inşaat firmasının denetlenmesini ve mağduriyetlerinin giderilmesini talep ediyor.
Yeşilyurt ilçesinde bulunan İkizce TOKİ 2. Bölge 1. Etap E7 Blok sakinleri, inşaat kaynaklı yaşadıkları sorunlar nedeniyle büyük mağduriyetler yaşıyor. Bir yılı aşkın süredir devam eden bu sorunlar, özellikle bodrum katlarında su baskınlarının yaşanmasına, nem ve kötü kokunun oluşmasına yol açtı.
ISINMA VE SICAK SU SORUNLARI ÇÖZÜLEMEDİ
Sakinler, aynı zamanda ısınma ve sıcak su problemleriyle de mücadele ettiklerini belirtiyor. Yaşanan bu sorunlar nedeniyle TOKİ sakinleri, soğuk kış günlerinde büyük sıkıntı yaşarken, aynı zamanda hijyen koşulları da tehlikeye girmiş durumda.
YETERSİZ ONARIMLAR, SORUNLARI DERİNLEŞTİRİYOR
Blok yönetimi, TOKİ’nin gönderdiği onarım ekibinin iş bilmez ve vasıfsız olduğunu belirterek, yapılan müdahalelerin yetersiz kaldığını dile getirdi. Vatandaşlar, sorunları çözmek bir yana, sorunsuz olan alanların bile tahrip edilmesinin mağduriyeti daha da artırdığını belirtti.
BİR ARAYA GELEN SAKİNLER, VALİLİĞE BAŞVURUYOR
Bu mağduriyetlerin giderilmesi için hak sahipleri, güç birliği yaparak Valiliğe başvuruda bulunmaya hazırlanıyor. TOKİ sakinleri, bodrum katlarındaki su baskını sorunuyla birlikte, ısınma ve sıcak su problemlerinin bir an önce çözülmesini ve uzman ekiplerle kalıcı çözümler üretilmesini talep ediyor.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Osman Timurtaş Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığına Atandı
- Yavuz Bingöl'den Gelen Kötü Haber Sonrası Festivalde Sahne Alacak Yeni İsim Belli Oldu
- Buhara Bulvarı Üzerinde Üç Araç Birbirine Girdi! Yaralılar Var
- Malatya'nın Altın Değerindeki En İyi Kayısıları Dünya Sahnesine Çıkmak İçin Yarıştı
- LGS Türkiye Birincileri Başarılarının Sırrını Vali Seddar Yavuz'a Anlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.