dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.64
  • EURO
    35.29
  • ALTIN
    2503.3
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    61829.6$

Birbirlerine saydırıp durdular!...


Birbirlerine saydırıp durdular!...
CHP Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba TBMM Genel Kurulunda Malatya'nın sorunlarını gündeme getirdi. Ağbaba, konuşmasında Ak Parti Milletvekili, MKYK Üyesi Öznur Çalık’ı hedef alarak; sert açıklamalarda bulundu. TBMM Genel Kurulunda birbirine saydıran milletvekilleri tansiyonu yükseltti.
Narin

 

HABER MERKEZİ-MALATYA
CHP Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'nın sorunları hakkında açıklamalarda bulunarak, Milletvekili Öznur Çalık'a yüklendi.

ŞİMDİ HEDEF 2071
Ağbaba: Öznur Hanım ‘23.5 milyar yatırım yaptık' diyor. Öznur Hanım 2007'den beri milletvekili, 2002'den beri MKYK Üyesi. Her seçimde, ‘Malatyalılar müjde! Hızlı tren geliyor.' G-Hedef 2023'tü. O da gitti. Şimdiki hedef 2071. Tren 2071 yılında gelecek. Yahu arkadaş Malatya'ya 23.5 milyar yatırım yapmışsın. Hızlı tren yok. Her gün birlikte gidip geldiğimiz Elazığ Havaalanına bak. Erzincan'ın havalimanına bak. İnsan Malatya'nın havalimanına bakınca utanıyor. Biz köyüz. Malatya'nın kanalizasyon suyu ile bahçe sulanıyor.

DEPREM SÜRECİNİ YÖNETEMEDİLER
Malatya'nın deprem sürecinin nasıl yönetildiğini anlayabilmek için çok uzağa gitmeye gerek yok. Malatya Merkez'de İnönü anıtını arkanıza aldığınızda karşınıza baktığınızda Malatya'daki depremin nasıl yönetildiğini görebilirsiniz.

TEZE CAMİDE NAMAZ KILINAMIYOR
Orada Malatyalıların tabiri ile Teze (Yeni) Cami geçen yıl depremde hasar gördü. Orada bir yıldan beri namaz kılınamıyor. Sebebi de hala tadilatın devam etmesi.

ONLARA ALLAH VİCDAN VERSİN
Aslında bu dönemi özetlersek; Ak Parti sadece ceplerimizdeki paraya göz dikmedi. Sadece yolsuzluklarla ün yapmadı. Bir de doğamızı katletti. Malatyalıların sözüyle söylüyorum: “Onlara Allah vicdan versin, Allah göz nizam versin”

AĞBABA İDDİALAR ORTAYA ATIYOR
Konuşma sırasında araya giren Ak Parti Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Mehmet Muş: Ağbaba yolsuzluk yapılıyor diye iddialar ortaya atıyor.

Z_10

BAKANIMIZIN BİLGİSİ DAHİLİNDE PROJELERİMİZ VAR
Milletvekili Çalık: Arapgir-Malatya yolu Sayın Ulaştırma Bakanımızın bilgisi dâhilinde. Son kalan ilçemizin de Allah nasip ederse proje çalışmaları başlıyor…

ÇARIKLARIMLA GECE-GÜNDÜZ KÖYLERİ GEZİYORUM
Ağbaba: Veli Ağbaba kendi aracıyla geziyor. Veli Ağbaba valinin, kaymakamın aracına binip yol yapmıyor. Veli Ağbaba ayakkabısını, çarığını giyiyor, gece-gündüz köy geziyor. Sizin gittiğiniz köyün en az yüz katını gezmişimdir. İş adamlarıyla gezmiyorum. Ben köylülerle geziyorum. Mazotumu kendim koyuyorum, kendim geziyorum.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!