BİRİLERİNİN MENFAATİNE DOKUNDUK

Malatya Ziraat OdasıÂ'nın mahkemeyi kazanıp tekrar tüzel kişiliğine kavuşmasından sonra ilk meclis toplantısı yapıldı.
Ziraat Odası'nın Akpınar MASKİ binası civarındaki yeni binasında gerçekleştirilen Ziraat Odası Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Mehmet Piliç başkanlığında gerçekleştirildi.
Meclis Başkanı Piliç, toplantıyı açılış konuşmasında Oda'larının kapanmasından sonra tekrar açıldığını belirterek, “Açıldıktan sonra ilk meclis toplantımızı yapıyoruz” dedi.
Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş ise, “Birilerinin menfaatlerine dokunduğumuz için geçtiğimiz Şubat ayında Malatya'nın büyükşehir olması bahane edilerek kapatıldık. İdare Mahkemesi'ne başvurduk ve mahkeme bizi haklı bulup, Malatya Ziraat Odası tekrar tüzel kişiliğine kavuştu. Açıldıktan sonra ilk meclis toplantımızı yapıyoruz” ifadelerini kullandı.
Daha önceden şeker fabrikasının kapanmaması, kayısı çiçeğinin don kapsamına alınmasında büyük emekleri olduğunu söyleyen Polatbaş, çiftçinin üreticinin haklarını savunmaya devam edeceklerini kaydetti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Henüz Bir Yıl Önce Hizmete Giren Kuzey Çevre Yolu'ndaki Tamirat İşleri Vatandaşların Tepkisine Yol Açtı
- Yeni Çarşı Projesindeki Fahiş Kira Fiyatları Malatya Esnafını Kara Kara Düşündürüyor
- Hemşerimiz Malatyalı Arif Karaca: Sermaye Birikimi Olmadığı İçin Global Marka Çıkaramıyoruz!
- ÖSYM İncelemeleri Tamamladı! YKS Sınavında Bir Soru İptal Edildi Bir Sorunun Cevabı Değişti
- Genç Girişimciler Kurulu Malatya İçin Yeni Dönem Projelerini Masaya Yatırdı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.