Malatya
27 Ağustos, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    41.04
  • EURO
    47.75
  • ALTIN
    4456.9
  • BIST
    11.53
  • BTC
    111363.34$

Biz 100 tane ceset çıkardık, Sen neredeydin? Başkanmış...


Malatya'daki kurtarma çalışması sırasında bir AFAD yetkilisi, kadın AFAD görevlisini enkaz başında uzaklaştırmak isteyince, bölgede tansiyon yükseldi. AFAD görevlisi: "Burada ancak boy gösterirler, başka bildikleri bir şey yok. Biz orada yüz tane ceset çıkardık. Askerler vardı. Sen o zaman neredeydin? Başkanmış" dedi.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından enkazlarda arama kurtarma çalışmaları da hızlıca başlatıldı. Can pazarının yaşandığı bu esnada AFAD görevlileri arasında sözlü tartışma çıkarken, tansiyon bir anda yükseldi. Kurtarma çalışması sırasında bir AFAD yetkilisi (konuşmalardan başkan olduğu anlaşılıyor) başka bir kadın AFAD görevlisini enkaz başından uzaklaştırmak istedi. O anlar HalkTV muhabiri Ferit Demir'in kamerasına yansıdı. 

BİZ YÜZ TANE CESET ÇIKARDIK, SİZ ANCAK BOY GÖSTERİRSİNİZ

Alandan uzaklaştırılan kadın: "Burada ancak boy gösterirler, başka bildikleri bir şey yok. O enkazlarda neredeydniz. Bana bunun hesabını ver o zaman. Ben orada askerlerle çalıştım. Neredeydiniz? Şimdi bana git demeye hakkın yok. Biz orada yüz tane ceset çıkardık. Askerler vardı. Sen o zaman neredeydin? Başkanmış..." dedi. 

HABER MERKEZİ-MALATYA TİME

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!