Biz bir EL-MA'nın iki yarısıyız!

Deprem felaketi sonrası ligden çekilen Yeni Malatyaspor taraftarları, 52 Orduspor FK maçında tribünde olacak. Bordo-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Birlik ve beraberlikle bugünleri de atlatacağız. Çünkü biz bir El-Ma’nın yarısıyız" denildi.
Yaşan felaket sonrasıspor camiasında da sıkı dostluklar oluştu.
Deprem felaketi sonrasında Malatya’nın yaralarını sarmak adına Elazığ’dan birçok kişi ve kurum seferber olurken, bu seferberlik futbolda da büyük dostluklara dönüştü. ES Elazığspor Başkanı Serkan Çayır’ın daveti üzerine Yeni Malatyaspor taraftarları, 52 Orduspor FK maçında tribünde olacak.
ÇÜNKÜ BİZ BİR EL-MA'NIN YARISIYIZ
Bordo-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada birlik ve beraberlik mesajları verilerek, "12 Mart Pazar günü sahamızda oynayacağımız 52 Orduspor müsabakasında Başkanımız Serkan Çayır ve yönetim kurulu üyelerimizin davetiyle kardeş ve dost kulübümüz Yeni Malatyaspor taraftarları da aramızda olacaktır. Gerek kulübümüzün ve stadımızın, gerekse evlerimizin kapıları sonuna kadar Malatyalı hemşerilerimize açıktır. Birlik ve beraberlikle bugünleri de atlatacağız. Çünkü biz bir El-Ma’nın yarısıyız. Selam olsun kayısı diyarı güzel Malatyamıza" denildi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da J ve S Plaka Taşımacılığına Yüzde 20 Zam Geldi
- Adliyede Şehit Yakını Personelin Görev Tanımı Genelgeyi Yok Sayıyor
- 2026 Hasadında Arpa ve Buğday Yeni Silolarda Depolanacak
- Kiltepe Mahallesi’nde Çıkan Yangın Korku Dolu Anlara Neden Oldu
- Elazığ Yönünde Trafik Felç Oldu! Alt Geçitte Feci Zincirleme Kaza
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.