dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2311.3
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70864.44$

‘Biz, dağ gibi sorunları, dağ gibi hizmetlere döndürdük’


‘Biz, dağ gibi sorunları, dağ gibi hizmetlere döndürdük’
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA TİME

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD)'ın 68. Aylık Toplantısı gerçekleştirildi. Hyatt Regency İstanbul Ataköy'deki organizasyonun onur konuğu AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım vardı. 

MİAD'ın saat 09.00'daki kahvaltıyla başlayan 68. Aylık Toplantısı'na birçok üye ve davetli katıldı. MİAD Yüksek İstişare Kurulu Üyesi İşadamı Şahin Nalbant'ın ev sahipliğini yaptığı geleneksel etkinlik, iş dünyasının tanınmış birçok simasını bir araya getirdi. Misafirler arasında, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım ile Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi'nin yanı sıra, AK Parti Bakırköy Belediye Başkan adayı Mehmet Umur ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da yer aldı. Binali Yıldırım konuşmasını, “Memleket Neresi?” adlı video gösterisinin ardından gerçekleştirdi.

 1002_484

***

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım:Malatya'yı ulaşılan ve erişilen bir merkez haline getirdik. Malatya bunların daha fazlasını hak ediyor. Çünkü Malatya, cumhurbaşkanları çıkarmış, bu ülkenin yönetimine damgasını vurmuş bir ilimiz.

 ‘MALATYA DAHA FAZLASINI HAK EDİYOR'

İstanbul'un 39 ilçesini her gün bir fiil dolanıyoruz, geziyoruz. Vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bugün Bakırköy'deyiz. Güne MİAD'ın toplantısıyla başladık. Malatya esasen AK Parti iktidarları döneminde, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çok önemli hizmetler vermiştir. Sadece ulaştırma alanında 4 milyarlık yatırımı Malatya'ya kazandırdık. Malatya'yı Doğu'ya, Batı'ya, Kuzey'e, bölünmüş yollarla bağladık. Karahan Tüneli, Erkenek Tüneli, Kömürhan Tüneli, Kömürhan Köprüsü, Hekimhan Tüneli'yle Sivas ile Malatya'yı bağladık. Malatya'yı ulaşılan ve erişilen bir merkez haline getirdik. Malatya bunların daha fazlasını hak ediyor. Çünkü Malatya, cumhurbaşkanları çıkarmış, bu ülkenin yönetimine damgasını vurmuş bir ilimiz. İsmet İnönü… Siyasette örnek alınan merhum Turgut Özal, Malatya'nın çıkardığı çok müstesna bir siyasetçisi ve devlet adamı. Onun zamanında Türkiye dünyayla tanıştı. Türk özel sektörü rahmetli Özal'la gelişmeye başladı. Darbeden sonra Türkiye'nin kaderini değiştiren bir siyasi istikrar dönemini Özal döneminde yaşadık.

BAKIRKÖY DE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİYLE TANIŞACAK'

Bakırköy Belediye Başkan Adayımız Mehmet Uğur çok heyecanlı ve çok istekli. Malatyalılar hazır mısınız? Mehmet Umur'u başkan yapacak mıyız? Hakikaten renkli kişiliğiyle kampanya döneminde kısa sürede Bakırköylü hemşehrilerinin gönlüne girmeyi başardı. Eminim ki, Bakırköy de uzun yıllardan sonra gönül belediyeciliği ile tanışacak. Mehmet Umur ile birlikte Bakırköy çok güzel hizmetlere kavuşacak.
       Bakırköy'de birçok önemli ve güzel proje var. Bildiğiniz gibi Atatürk Havalimanı taşınıyor. Oradaki arazi Millet Bahçesi olacak. Terminal binaları da komple fuar merkezine dönüşecek. Bu sadece Bakırköy'e değil, İstanbul'a da milyarlarca dolarlık imkân ve turizmine katkı sağlayacak. Kongre turizmi için gelenler, diğerlerinin en az iki katı harcama yapıyor. Şu anda 13 milyon; ancak hedefimiz, İstanbul'a 2023'e kadar 22 milyon turist getirmek. Fuarların ülke ekonomisine yüzde 20, ihracata katkısı yüzde 20 olacak. İstanbul'un ihracatının tek başına 78 milyar olduğunu düşünürsek bunun ne kadar önemli bir katkı olduğu net bir şekilde görülür.

 103_98

 ***

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım: Atatürk Havalimanı'nın terminal binaları fuar merkezine dönüşecek. Yılda Avrupa'ya fuar için 50 milyon kişi geliyor. Biz %10'una talibiz.

‘İSTANBUL'DA 5 MİLYON FUAR ZİYARETÇİSİNE TALİBİBİZ'

Birçok iş bağlantısı bu fuarlarda yapılıyor. Türkiye'nin 170 milyar dolarlık ihracatının 35 milyar doları buralarda gerçekleşiyor. İstanbul'un iki tane büyük fuarı var. Bu alanda rekabet olmaz. Marka olmak için birleştirmek lazım. Biri Bakırköy'de, diğeri de Sabiha Gökçen Havaalanı'nın yanında olacak. Her ilçede ve her semtte olmaz. Birisi Anadolu tarafına, diğeri de Avrupa'ya hitap ediyor. Yılda Avrupa'ya fuar için gelenlerin sayısı 50 milyon. Biz yüzde 10'una talibiz. Bunu lokantalarda, otellerde, hizmet sektöründe harcayacaklar. Bir de bunun görünmeyen gelirleri var. Onlar da yapılacak olan iş bağlantıları. Böylece hem ihracatımız, hem İstanbul'un ülke ekonomisindeki payı artacak. Kent ekonomisine böylece 9.5 milyar dolarlık katkı sağlanacak. Bakırköy, İstanbul, dolayısıyla Türkiye kazanacak.

 102_128

 ***

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım:Bakırköy'ün imarla ilgili bir konusu var. İnşallah Mehmet Umur kardeşimize görev verildiğinde, yıllardır devam eden bu sıkıntıyı da Büyükşehir ile uyum içerisinde gündemden kaldıracağız.

‘PROBLEMLERİ TORUNLARA BIRAKMADAN ÇÖZDÜK'

Bakırköy'ün imarla ilgili bir konusu var. Binaların oturma alanıyla alakalı… Bu, deprem riskine karşı dönüşümün önündeki en büyük engel. İnşallah Mehmet Umur kardeşimize görev verildiğinde, Büyükşehir ile uyum içerisinde bu meseleyi Bakırköylülerle ele alıp, yıllardır devam eden bu sıkıntıyı da gündemden kaldıracağız. Biz bugüne kadar problemleri torunlara bırakmadan çözüm üreterek geldik. Dağ gibi sorunları dağ gibi hizmetlere döndürdük.

‘MASAMDA SİPARİŞ USULÜ PLAN DOSYALARI OLMAYACAK'

31 Mart seçimlerinde sizlerin destekleriyle başarılı olursam şunu İstanbulluların bilmesini istiyorum. Benim meclisimde sipariş usulü plan dosyaları olmayacak. Birisi gözüne bir arsa kestiriyor. “Şuraya şu kadar katlı bir bina yaparım” diyor. Geliyor; alttan girip üstten çıkıyor. Dosyasını meclisten geçiriyor ve şehir kirleniyor. Yeşil alan, eğitim alanı kalmıyor. Üstelik bir de haksız bir kazanç ortaya çıkıyor. Plan ve imar revizyon dosyaları, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin öncelikli konuları arasında olmayacak. İstanbul'un ve İstanbulluların yararına, şehrin kalkınmasına katkı sağlayacak projelere öncelik vereceğiz.

1007_30

 ***

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım:“Nereli olursak olalım bizim ortak geleceğimiz, evimiz, memleketimiz, İstanbul” diyoruz. İstanbul için birlikte çalışacağız. İstanbul'u güçlendirmek, yaşam kalitesini arttırmak birinci görevimiz.

‘BİZİM ORTAK GELECEĞİMİZ, EVİMİZ, MEMLEKETİMİZ; İSTANBUL'

İstanbul'da 500 bine yakın Malatyalı hemşehrimiz var. Malatyalılar en çok Bakırköy'de yaşıyor. O halde Mehmet Umur'u size emanet ediyorum. İnşallah Mehmet Umur'u başkan yapacağız. Burası da küçük bir Malatya olmuş. İstanbul'da hepimize yer var. Malatyalı'ya, Sivaslı'ya, Trabzonlu'ya, Mardinli'ye, Kastamonulu'ya... Memleket sevgisini ve şuurunu gönlümüzde muhafaza ederek, evlatlarımıza bunu aşılamaya çalışıyoruz. Bir şehrin kalkınması ve başarılı olması için mutlaka aidiyeti ve kimliği gelişmeli. “Nereli olursak olalım bizim ortak geleceğimiz, evimiz, memleketimiz, İstanbul” diyoruz. İstanbul için birlikte çalışacağız. İstanbul'u güçlendirmek, yaşam kalitesini arttırmak birinci görevimiz.

  104_58

 ***

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım:Marmaray'ın 2. bölümü olan Gebze-Halkalı arası banliyö, 12 Mart'ta Cumhurbaşkanımız tarafından açılacak. 4 yeni metro hattı Bakırköy'den geçecek. Kirazlı-Bakırköy İDO, Ataköy-İkitelli, Yenikapı-Sefaköy-Büyükçekmece, İncirli-Gayrettepe-Söğütlüçeşme…

‘BAKIRKÖY, BANLİYÖ TRENİNE KAVUŞUYOR; AÇILIŞ 12 MART'TA'

Bütün büyükşehirlerde olduğu gibi İstanbul'da da en büyük problem trafik ve ulaşım. Toplu taşımada raylı sistemin payını yüzde 18‘den yüzde 48‘e çıkardık. Yüzde 30 artış söz konusu. Bu aynı orada karayolu trafiğini azaltmak demek. Bakırköy de şüphesiz bundan faydalanacak. Bakırköy, banliyö trenine kavuşuyor. Marmaray'ın ikinci bölümü olan Gebze-Halkalı arası banliyö de 12 Mart'ta Cumhurbaşkanımız tarafından açılacak. Böylece Gebze'den Halkalı'ya kadar, denizin altından geçen trenler 110 dakikada 38 istasyona uğrayacak ve ilçelere hizmet edecek. Hayırlı uğurlu olsun. 4 yeni metro hattı Bakırköy'den geçecek. Kirazlı-Bakırköy İDO, Ataköy-İkitelli, Yenikapı-Sefaköy-Büyükçekmece, İncirli-Gayrettepe-Söğütlüçeşme…

‘DENİZ TAŞIMACIĞILINI TEKRAR CANLANDIRACAĞIZ'

Bakırköy, Marmaray ile anılan bir ilçemiz. Önceden çok etkin bir deniz taşımacılığını gerçekleştirmiştik. İnşallah tekrar canlandıracağız. Hatların iptal edildiğini görüyoruz. Bakırköy'den Kadıköy'e, Bostancı'ya ve şehrin merkezine daha fazla hat olacak. Böylece Bakırköy'deki beklentileri de karşılayacağız.

 1008_21

***

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım: İstanbul, Peygamberimizin müjdesine mazhar olmuş bir kent. Fatih Sultan Mehmet'in fethettiği, Mimar Sinan'ın süslediği ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün düşmandan kurtardığı, 1994'te Recep Tayyip Erdoğan'ın ayağa kaldırdığı bir şehir.

‘İSTANBUL, MÜJDELENMİŞ BİR ŞEHİR'

Bülent Tüfenkçi'nin bakanım olduğu dönemde Malatya teşvikte ve kalkınmada 4. bölgeydi. 6. bölge grubuna dâhil ettik. Burada yatırımda, vergide, sigortada, her alanda teşvik var. Şimdi Malatyalı iş adamlarımıza büyük görev düşüyor. Memleketiniz, doğduğunu, büyüdüğünüz, acı-tatlı hatıralarınızın olduğu Malatya'ya yatırım yapın. Ama İstanbul'da yaşadığımızı, bizerin ve evlatlarımızın geleceğinin de İstanbul'da olduğunu unutmayacağız. İstanbul, Peygamberimizin müjdesine mazhar olmuş bir kent. Fatih Sultan Mehmet'in fethettiği, Mimar Sinan'ın süslediği ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, “Geldikleri gibi gidecekler” dediği ve düşmandan kurtardığı, 1994'te Recep Tayyip Erdoğan'ın ayağa kaldırdığı şehirden bahsediyorum.

‘HEDEFİMİZ, İSTANBUL'UN GSYİH'İNİ 300 MİLYAR DOLARA ÇIKARMAK'

Türkiye'de toplanan verginin yarısını ve GSYİH'in (gayri safi yurt içi hasıla) 3'te 1'ini, ihracatının yüzde 45'ini İstanbul sağlıyor. İstanbul bir devlet olsa Avrupa'da 13'üncü, dünyada 41'inci, büyük ülke olur. İstanbul'un Türkiye için ne anlam ifade ettiği apaçık ortada. O halde görevimiz, bir yandan İstanbul'da hayatı kolaylaştırmak, diğer taraftan da İstanbul'un ekonomisini ve milli değerini artırmak. 2024'e kadar hedefimiz, İstanbul'un GSYİH'ini 232'den 300 milyar dolara çıkarmak. Bunu yaparken 500 binin üzerinde istihdam alanı oluşturmak. Belediyeye de işçi alamayacağız.

‘E-SPOR'DAN 1 MİLYAR GELİR ELDE ETTİK!'
E-spor'dan Yatırımcılar için altyapı hazırlayacağız. İstanbul'un nüfusunun büyük bir kısmı gençlerden oluşuyor. 25 yaş altı gençlerimizin sayısı 2 milyon 300 bin. Büyük bir hazineler. Bize “yapay zekâ”nın nasıl kullanıldığını öğretecekler. Kalkınmanın motoru ve lokomotifi olacaklar. İstanbul'da geleceğimizi birlikte inşa edeceğiz. Bizim bilmediğimiz şeyler var. E-spor'dan para kazanıyor ve müsabakalar yapıyor, dünya turnuvasına katılıyorlar. Bu, işe dönüşmüş durumda. Bu gençler oralara transfer oluyor. Oyun deyip geçmeyin. Ülkemiz 1 milyar 50 milyon gelir elde etti.
       Bir gencimiz bana, “Transfer oldum. 1 milyon dolar aldım. Vergiciler arkama düştü. ‘Sen bu parayı nerden elde ettin?' dediler. Bana yardımcı olun” dedi. Bilmediğimiz bir dünya var. Bizim kuşağın ıskaladığı; ama evlatlarımızın, torunlarımızın çok yetkin olduğu bilişim dünyasından, yapay zekâdan, kodlamadan bahsediyorum.

 1009_23

***

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım: Akıllı şehirle insanların şikâyetlerini bildirmelerine gerek kalmıyor. Yapılan yatırımlarla elde edilen verilerle, belediye bunları kendisi tespit edecek ve oraya hemen müdahale edecek. Amaç hayatı kolaylaştırmak, yaşam kalitesini artırmak.

‘YENİ ŞEHİRCİLİK ANLAYIŞINDA SORUNLAR, ŞİKÂYETLERLE ÇÖZÜLMÜYOR'

İstanbul'daki veriler analiz edilmeli. Hangi alanlarda güçlenmemiz lazım, nerelerde zaafımız var? Bunlar görülmeli. Yeni şehircilik anlayışında “Sorunlar gelsin, şikâyetler üzerinden gidilsin” şeklinde yürümüyor. Yöneticiler problemleri önceden görmeli ve bunlar baş ağrısına dönüşmeden çözümlenmeli. Eskiden İstanbul belediyeciliğinde beyaz masaya müracaat ve telefon vardı. Daha sonra mesaj göndermeye, sosyal medyadan tepkilerimizi ortaya koymaya başladık. Ancak akıllı şehirle insanların hoşnutsuzluklarını bildirmelerine gerek kalmıyor. Yapılan yatırımlarla elde edilen verilerle belediye bunları kendisi tespit edecek ve oraya hemen müdahale edecek. Amaç hayatı kolaylaştırmak, yaşam kalitesini artırmak.

‘MALATYALI HEMŞEHRİLERİMİZE GÜVENİYORUM'

Başımıza ne geldiyse Malatya'da geldi (tebesüm ediyor). Cumhurbaşkanımızla bir açık hava toplantısına gittik. Orada dedik ki, “Allah'ına gurban Malatya, gadanı alayım Malatya”. Ondan sonra kendimizi başbakanlık koltuğunda bulduk! Bugün de seçim arifesindeyiz. Malatyalı hemşehrilerime güveniyorum. İnşallah Bakırköy'de Mehmet Umur'u başkan yapıyoruz. Hasreti sona erdiriyoruz. Mehmet Bey'i seçerken beni de unutmayın (gülüyor). İnşallah çalışmalarımızı, ülkemizin, milletimizin refahı için yapacağız. Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracağız.

 1006_53

***

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi:İnşallah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, büyükşehirde Binali Yıldırım'a, ilçelerde Cumhur İttifakı'ndaki adaylarımıza ve “Mesele memleketse, gerisi teferruattır” diyen toprakların çocukları olarak, 31 Mart'ta da sandıklara sahip çıkacağız.

BÜLENT TÜFENKÇİ: MESELE MEMLEKETSE, GERİSİ TEFERRUFATTIR

Malatyalıların davetine icabet eden, İstanbul'a değer katacak, yaptıkları yapacaklarının teminatı olan ve bulunduğu bütün görevleri hakkıyla yerine getiren Başbakanımız, Meclis Başkanımız, Bakanımız şimdi de inşallah Büyükşehir Belediye Başkanımız olacak Binali Bey'e ve hanımefendiye de özellikle teşekkür ediyorum. İnşallah Malatyalılar olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, büyükşehirde Binali Yıldırım'a, ilçelerde Cumhur İttifakı'ndaki adaylarımıza ve “Mesele memleketse, gerisi teferruattır” diyen toprakların çocukları olarak, 31 Mart'ta da sandıklara sahip çıkacağız. Önemli hizmetler vereceğiz. Türkiye'nin birliğine ve beraberliğine de önemli katkılar sağlayacağımıza inanıyorum.

 1004_173

***

AK Parti Bakırköy Belediye Başkan adayı Mehmet Umur:Bakırköy'ün sorunlarını bilen biri olarak tüm Malatyalı hemşerilerimizden ve dostlarımızdan destek bekliyoruz. Sayın Büyükşehir Belediye Başkan adayım, “Yıldırım” hızıyla bizlere vereceğiniz destekle 25 yıldır lider görmeyen Bakırköy'ün talihini değiştireceğiz.

MEHMET UMUR: 25 YILDIR LİDER GÖRMEYEN BAKIRKÖY'ÜN TALİHİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

“Şimdi Bakırköy'de değişim zamanı” diyerek çıktığımız yolda, vazifeyi bana emanet ettikleri günden itibaren gece- gündüz çalışıyoruz. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el, girmediğim gönül bırakmamak adına, gönül belediyeciliği sevdamızla, Bakırköy'ün kaderini değiştirmek için tüm teşkilatımızla Bakırköy'ün derdine derman olmak istiyoruz. İdeoloji ve siyaset olmadan Bakırköy'ün belediye başkanlığına talibim. İçinizden biriyim. Bakırköy'ün sorunlarını bilen biri olarak tüm Malatyalı hemşerilerimizden ve dostlarımızdan destek bekliyoruz. Sayın Büyükşehir Belediye Başkan adayım, “Yıldırım” hızıyla bizlere vereceğiniz destekle 25 yıldır lider görmeyen Bakırköy'ün talihini değiştireceğiz. Bunun için 31 Mart'ı işaret ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a verdiğiniz söz gibi Bakırköy artık AK Parti belediyeciliğine kavuşacak.

1003_356 

***

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) Başkanı Yunus Akdaş: Hoşgörüyle, saygı duyarak, hangi görüşte olursanız olun, milli birlik ve beraberlik sınırları içinde, birbirimize saygı göstererek bu ülkeyi ileriye taşıyabiliriz.

YUNUS AKDAŞ: ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM

Önce ülkem ve milletim” diyen Malatyalıların toplantısına katılımlarınızdan dolayı Sayın Meclis Başkanım, Başbakanıma huzurlarınızda Malatyalılar adına tekrar tekrar “hoş geldiniz” diyorum. Programda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Malatya'dan gelen Sayın Bülent Tüfenkçi'ye, Öznur Çalık'a, Serap Yaşar'a ve Arzu Erdem'e alkış istiyorum. İstanbul İl Başkanımız, Ak Parti İlçe Başkanımız, Bakırköy Belediye Başkan adayımız Mehmet Uğur, MHP ilçe başkanımız da aramızda. Hepiniz “hoş geldiniz”.
       MİAD hakkında birkaç bilgi vermek istiyorum. Biz STK olarak hiçbir kuruma, partiye, cemaate, herhangi bir kişiye bağlı olmadan burada toplananların sesini bu platformda duyurmak için bir araya gelen bir derneğiz. Malatyalı iş adamlarının bu bağlamda iki yol haritası vardır. Birincisi küresel boyutlu olmak için özellikle gençlerin önünü açmak. Bu bağlamda bir dizi çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca Malatya'daki “Sevgi Evleri” ve “Konuk Evi” gibi sosyal yardım projelerine destek oluyoruz. 102 odalı yeni konuk evimizin açılışını gerçekleştirdik. Bu anlamda Şahin (Nalbant) abiye teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisi iyi yetişmiş, işin ehli ve yüzde 100 bu tanıma uyan bir insan. Özellikle İstanbul'da deniz taşımacılığı, Marmaray, Avrasya, Yavuz Sultan Köprüsü gibi çalışmalara hizmetleri oldu.
       Hoşgörüyle, saygı duyarak, hangi görüşte olursanız olun, milli birlik ve beraberlik sınırları içinde, birbirimize saygı göstererek bu ülkeyi ileriye taşıyabiliriz. Başkanımızla birlikte İstanbul'un şahlanacağını düşünüyorum. Hayırlı, uğurlu olsun diyorum.

 1005_98

***

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak: Çok fazla hizmet yatırımları olan birinden, devlet adamlığı ve yöneticilik kabiliyetini İstanbulumuz'da görmenin çok faydalı olacağını düşünüyoruz. 39 ilçemizden 36'sı Ak Partimizde. 3'ünde de Cumhur İttifakı var. Sizlerden isteğimiz, bizlere destek olmanız.

BAYRAM ŞENOCAK: BİNALİ BEY'İN DEVLET ADAMLIĞI VE YÖNETİCİLİK KABİLİYETİ BÜYÜK AVANTAJ

İstanbul'da 39 ilçemizde çok kıymetli adaylarımız var. Bilgisi, tecrübesi, devlet adamlığı noktasında değerli hizmetler vermiş olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız Binali Yıldırım ile 31 Mart akşamından sonra yola devam ediyoruz inşallah. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 yılından beri ülkemize, İstanbulumuz'a çok kıymetli hizmetleri olduğu, İstanbul'da belediyeciliğin adeta şaha kalktığı bu dönemde inşallah bayrağı devralacak olan Binali Yıldırım Başkanımız da uzun yıllar hizmet edecek.
       Biz inanıyoruz ki, İstanbul çok değerli projelere kavuşacak. Tüm deneyimleri hayata geçirme anlamında hiçbir sıkıntımız olamayacak. İstanbul'daki arkadaşlarımız bu anlamda da çok şanslı. Çok fazla hizmet yatırımları olan birinden, devlet adamlığı ve yöneticilik kabiliyetini İstanbulumuz'da görmenin çok faydalı olacağını düşünüyoruz. 39 ilçemizden 36'sı Ak Partimizde. 3'ünde de Cumhur İttifakı var. Sizlerden isteğimiz, bizlere destek olmanız.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!