Bomba imha uzmanlarından eğitim

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından 2022 yılı hizmet içi eğitimleri çerçevesinde olay yeri inceleme ekiplerine eğitimler verildi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli olay yeri ve bomba imha uzmanları tarafından merkez ve ilçelerde görev yapan personele hizmet içi eğitimleri çerçevesinde bilgilendirmelerde bulunuldu.
PERSONELE EĞİTİM VERİLDİ
Görevlilerin dikkat ve duyarlılığını canlı tutmak amacıyla düzenlenen eğitimlerde ‘Olay yerine ulaşan ilk ekibin görev ve sorumlulukları, şüpheli paketlerde alınacak çevre tedbirleri, bombalı ve silahlı eylemler, x ray cihazlarında patlayıcı madde görüntüleri ve patlayıcı türleri’ gibi konularında personele teorik ve uygulamalı olarak hizmet içi eğitim verilirken, programların belirli aralıklarla sürdürüleceği bildirildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yeni Çarşıda İşyerleri Neden Boş Kalıyor? Emlakçılar Odası’ndan Kira Uyarısı
- Malatya’da Emeklilerden Seyyanen Zam İçin AYM’ye Çağrı
- Malatya’da İş Dünyası İçin E-Ticaret Akademisi Kuruluyor
- Şire Pazarı’nda Hareketlilik Arttı! Kayısıcı Esnafı Yeni Merkezde Toplanıyor
- Organ Taşıyan UMKE Aracı Elektrik Direğine Çarptı: Malatyalı Mehmet Can Gür Hayatını Kaybetti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.