Bu da oldu, bacağından uyuşturucu çıktı

Malatya'da bir yolcu otobüsünde yapılan denetimde bir şahsın ayakkabı tabanına gizlenmiş ve bacağına sarılı vaziyette toplam 30 gram metafetamin ele geçirildi.
HABER MERKEZİ /MALATYA
Malatya'da gerçekleştirilen denetimlerde bir şahsın ayakkabı tabanına gizlenmiş ve bacağına sarılı bulunan uyuşturucu madde ele geçirildi.Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin giriş noktasında yapılan kontroller esnasında bir yolcu otobüsünde arama yapıldığı belirtildi.
30 GRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
Otobüste yolcu olarak bulunan bir şahsın yapılan kapsamlı üst aramasında ayakkabı tabanına gizlenmiş ve bacağına sarılı vaziyette 3 paket halinde toplam bin 30 gram metamfetamin maddesi ele geçirildiği bildirildi. Gözaltına alınan C.K. isimli şüphelinin sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine teslim edildiği belirtildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- MASKİ’nin Arapgir Raporu Yayınlandı: 2025’in İlk 5 Ayında Arapgir’e 3.300 Metre İçme Suyu Hattı!
- Murat Ateş’in Kullandığı İş Makinesi Devrildi: Genç Operatör Yaşamını Yitirdi
- Doğanşehir’de Beton Rezaleti: Caddeye Beton Döken Sürücüye Mahalle Sakinlerinden Sert Tepki
- Büyük Tehlike: Göztepe’deki Toki Şantiyesinde Yangın Çıktı!
- Malatya’nın Pütürge İlçesinde Alevler Ormanı Sardı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.