Malatya
27 Temmuz, 2025, Pazar
  • DOLAR
    40.58
  • EURO
    47.79
  • ALTIN
    4352.2
  • BIST
    10.643
  • BTC
    118264.95$

Bu da olmaz demeyin: Akıllara durgunluk veren olay


Bu da olmaz demeyin: Akıllara durgunluk veren olay
Malatya'da "bu kadar da olmaz" dedirten bir olay yaşandı. Yazıhan ilçesinde, bir vatandaşın, ağaçlarını çaldılar.
HABER MERKEZİ-YAZIHAN

Malatya'nın Yazıhan ilçesinde bir bahçede bulunan ve yeni dikilmiş 150 kayısı ağacı, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce söküldü. Jandarma, ağaç sökümü ilgili inceleme başlattı

SUÇLULARIN TESPİT EDİLMESİNİ İSTİYOR 

Yazıhan ilçesine bağlı Balaban Yeniköy Mahallesi’nde yaşayan Turan Özdoğan (53) arazisi üzerine 22 Mart tarihinde ektiği 500 kök kayısı ağacından 150’si henüz tespit edilmeyen kişi veya kişiler tarafından söküldü. Hayatının şokunu yaşayan ve yaklaşık 15 bin TL zararı olan Özdoğan, suçluların tespit edilmesini istiyor.

15 BİN TL ZARAR VAR

Daha öncede mahallede buna benzer olayların yaşandığını belirten Özdoğan, ”22 Mart günü dikmiş olduğum kayısılarım geceden faydalanarak yerinde sökmüşler. Karakola bilgi verdik tutanak tutuldu. 150 bandında kayısımız sökülmüş “ dedi. Tek bir husumetlisinin olduğunu, o kişiyle de 2017 yılında barıştıklarına vurgu yapan Özdoğan, daha öncede mahallede buna benzer olayların yaşandığına dikkat çekti ve yaklaşık 15 bin TL zararı olduğunu söyledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!