Bu görüntü deprem sonrası oluştu

Deprem sonrası yüzey kırığının suda oluşturduğu görüntü dikkat çekti.
HABER MERKEZİ-ELAZIĞ
Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik deprem sonrasında Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA) ekibi tarafından baraj gölünde inceleme yaptığı sırada oluşan iz, dikkat çekti.
BARAJDA İZ OLUŞTU
24 Ocak'da merkez üssü Sivrice olan 6.8'lik deprem sonrasında MTA Malatya Bölge Müdürlüğü ekibi araştırma yaptı. Ekibin Sivrice ilçesine bağlı Çevrimtaş ile Ilıncak köyünün sahilinde araştırma sırasında Fırat Nehri'nin bağlantısında bulunan Karakaya Baraj Gölü'nde iz oluştu. Oluşan iz ekipler tarafından kamera ile kayıt altına alındı.
GÖZLEMLER KAYIT ALTINA ALINDI
İncelemede MTA'ya bağlı ekipte yer alan Dr. Akın Kürçer, yapıtkları gözlemleri kayıt altına alarak tek tek anlattı. Beyaz renkli bir çizgisellik olarak fayın tam üzerinde oluştuğunu anlatan Kürçer, incelemeleri yapıp kayıt altına aldıklarını o sırada suda çizgisellik bir iz olduğunu kaydetti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Elektrik Kesintisi: Hangi Mahallede Ne Zaman Kesilecek?
- Yorulmak Değil, Yersiz Koşmak Tüketiyor!
- Günün İlk Işığıyla Başlıyor: Malatya’da 29 Temmuz Namaz Vakitleri
- Konteyner Kentte Yangın Paniği! Malatya Doğanşehir’de Bir Konteyner Kül Oldu
- 40 Bin Metrekarelik Yeşil Hamle: Battalgazi Belediyesi Kendi Çimini Üretiyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.