dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.32
  • EURO
    35.10
  • ALTIN
    2298.6
  • BIST
    9055.55
  • BTC
    71299.59$

Bu hayal çok can yaktı


Bu hayal çok can yaktı
Malatya'nın Darende ilçesinde yaşayan 51 yaşındaki Erol Ertaş, kanser hastalığına yakalandı. En büyük hayali alıp uzun turlara çıkmak olan Ertaş, hayalindeki motosiklete kavuştuğu gün yaşamını yitirdi.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

Malatya'nın Darende ilçesinde yaklaşık 2.5 yıl önce kan kanserine yakalanan 51 yaşındaki motosiklet sevdalısı Erol Ertaş'ın en büyük hayali motosiklet alıp uzun turlara çıkmaktı. Kansere yakalanmadan önce çoğu kez kendisine bir motosiklet almayı isteyen ancak maddi yetersizlikten dolayı bu isteğini yerine getiremeyen Ertaş, kansere yakalandıktan sonra da bu hayalinden vazgeçmemiş ancak maddi yetersizliğe bir de olumsuz sağlık durumu eklenince hayalini yine ertelemek zorunda kalmıştı.


KANSERİN PANZEHİRİ MORAL
Kanserin tek panzehirinin moral olduğunu bilen Ertaş'ın ailesi ve yakın arkadaşları ise Ertaş'ın yıllarca hayalini kuruduğu ancak bir türlü kavuşamadığı motosikletine kavuşması için ona bir sürpriz yapmaya karar verdiler. Ertaş'ın yakınları, hem Ertaş'a moral vermek hem de hayalini gerçekleştirmek için önce kendi aralarında para biriktirerek Ertaş'a bir motosiklet alıp, sonra da Malatya Motosiklet ve İhtisas Kulübü ile bağlantı kurarak Ertaş için motosiklet turu düzenlenmesini talep ettiler.

HASTALIĞA YENİK DÜŞTÜ
Tek tutkusu motosiklet olan Erol Ertaş, yakın çevresinin yaptığı sürprizi görünce mutluluktan adeta havaya uçtu. Motosiklet turunu duyunca mutluluğu bir kat daha artan Ertaş, sevinçten gözyaşı döktü. Ancak daha motosikletiyle fotoğraf bile çekemeden aynı günün gecesi hastalığa yenik düştü ve vefat etti.

SÜRPRİZ YARIM KALDI
Ertaş'ın ölümünden habersiz bir şekilde 2 gün sonra Erol Ertaş'a sürpriz yapmak için yaklaşık 20 motosiklet tutkunu arkadaşıyla birlikte yollara düşen Malatya Motosiklet ve İhtisas Kulübü Başkanı ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber Ekici ise, Ertaş'ın evine varınca şok yaşadı. Ertaş'ın vefat ettiğini öğrenen Ekici, Ertaş'a moral ziyareti diye geldiği evde aileye başsağlığı diledi.

HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİREMEDİ
Ertaş'ın hikayesini duyunca çok etkilendiklerini ve bir hafta önce böyle bir program tertip ettiklerini dile getiren Malatya Motosiklet ve İhtisas Kulübü Başkanı Ali Ekber Ekici, “Amacımız bu kardeşimizi sağken görmek ve onunla tura çıkmaktı ama olmadı. Allah rahmet eylesin. Ben durumu öğrenince çok üzüldüm. En çok da kendisinin hayalini yerine getiremediğimiz için üzüldüm. Yakınlarına Allah sabırlar versin” diye konuştu.

BİR FOTOĞRAF BİLE ÇEKEMEDİ
Kardeşinin bir motosiklet sevdalısı olduğunu ifade eden Erol Ertaş'ın ağabeyi Yaşar Ertaş ise kardeşinin motosikleti görünce çok sevindiğini ancak motosikletiyle bir fotoğraf bile çekemeden öldüğünü söyledi. Oğlunun küçük yaşlardan itibaren güzel bir motora sahip olmak istediğini aktaran baba Fahri Ertaş da, oğlunun hayalinin gözünde kaldığını belirterek bunun kendisini çok üzdüğünü ifade etti.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!