dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.31
  • EURO
    35.07
  • ALTIN
    2278.2
  • BIST
    8994.92
  • BTC
    70331.45$

Bu kaçıncı rezil olman VELİ AĞBABA?!


Bu kaçıncı rezil olman VELİ AĞBABA?!
Narin



CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın emeklilerin sorunlarını aktarmak üzere kürsüye çıkardığı Yıldız Bacıoğlu'nun sosyal medya hesaplarındaki içkili paylaşımları ortaya çıkınca, düzenlenen çirkin tezgâh gözler önüne serildi. Ağbaba, bu durumdan bile haklılık payı çıkarmaya çalışırken; vatandaşların yorumları ise oldukça sert oldu. Sosyal medya hesabından birçok yorum yapan vatandaşlar, Veli Ağababa'nın daha önce de teröristlerle çektirdikleri fotoğrafları işaret ederek, “Bu kaçıncı rezil olman? Meclise getirip konuşturduğun terörist de Suriye'de öldürülmüş. Hala bir açıklama yapmıyorsun” diye sitemde bulundu

HABER MERKEZİ-MALATYA TİME
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, emeklilerin sorunlarına dikkat çekmek üzere düzenlediği toplantıda adeta çuvalladığı haberi yine haber merkezimizde gündeme getirilmişti. Kürsüden, emekliler aç, diye feryat eden Yıldız Bacıoğlu'nun, alkol masalarında alem yaparken çektirdiği fotoğraflar bir anda herkesin gündemindeki yerini aldı.

YANLIŞINDA ISRAR ETTİ
Söz konusu fotoğraflar toplumun hemen her kesiminin de tepkisini çekti. CHP Genel Başkan Veli Ağbaba ise ortaya çıkan görüntülere karşı, halkın tepkisine rağmen, yalanında ısrar etti. Yaptığı yanlışın arkasında duran Ağbaba tutumunu devam ettirerek; "Emekli eğlenemez mi?" diye sordu.

T_18

SORUN İÇKİ KADEHİ Mİ?
Twitter hesabından paylaşımda bulunan CHP'li Ağbaba, Yıldız Bacıoğlu'nun yalanı ortaya çıkınca, özür dilemek yerine onu savunmaya devam etti. Ağbaba, Bacıoğlu'nun içki masasındaki, kadeh kaldırarak, alem yapılan hallerini haberleştirerek gerçekleri kamuoyuna gösteren gazetecileri hedefine aldı. Ağbaba sosyal medya hesabındaki paylaşımında, "Yıldız Bacıoğlu kimdir? Eşini kanser nedeniyle kaybetmiş, 62 yaşında, emekli bir kadın. İki gündür haysiyetsiz troller tarafından özel hayatı didik didik edildi. Eşinin vefatından sonra 2 bin 600 TL dul aylığı alıyor; aylık geliri açlık sınırının altında. Oğlu işsiz, kızı işsiz; bir torunu var. Ailesine kendisi bakıyor. Eşinin hastalığı nedeniyle çektiği krediler yüzünden maaşının yarısına yakını kesiliyor. Hepsinin belgesi var. Tam iki gündür Yıldız Bacıoğlu'nun ne özel hayatı kaldı, ne aile hayatı. Tüm sosyal medya hesapları şeref yoksunu troller tarafından mercek altına alındı. Geçmiş fotoğraflarından biri, yine havuz medyasının paçavra bir gazetesi tarafından servis edildi. Mal bulmuş mağribi gibi yandaş köşe yazarları ve troller iki gündür bu konuyu işliyor. Sorun 2 bin 600 lira maaşı olup kredi borcu nedeniyle eline bin 680 lira geçen kişinin yaşadığı sıkıntılar değil, basın toplantısı günü torunu süt istemesine rağmen süt bile alamaması değil; eline aldığı bir bisküvi, bir tabak çerez, bir içki kadehi."

O_33

GÖRÜNTÜLERE RAĞMEN (!) SAVUNMAYA DEVAM ETTİ
"Emekli eğlenemez mi?" diye sorarak pişkinlikte çığır açan Veli Ağbaba, sözlerine şöyle devam etti: "Hakaret ve iftira dolu yazıların bir ortak noktası var: Emekliler insanca yaşayamaz, eğlenemez, gülemez. Emeklinin bir evi olmaz mesela, emeklinin telefonu olmaz. Emeklimizin 'içki tüketimi' üzerinden eleştirilmesi de ayrıca dikkat çekicidir. Trollerin ve bu trollerin oltasına takılan bazı köşe yazarlarının ikiyüzlü ahlakçılığı, yaşam tarzlarına saygı duymaz. İçki tüketimini ahlak sorunu yapar ama 11 milyon işsizin olduğu yerde 8 ayrı yerden 150 bin liraya yakın maaş alanları sözüm ona 'haber' yapamaz. Bu, trollerin haram medyasının ve AKP yalakalarının yarattığı bir ahlak sorunudur. Linç etmeye çalıştığınız Yıldız Bacıoğlu'nun emekli maaşının 2 bin 600 lira olduğu mu yalan? Torununa süt alamadığı mı yalan? Oğlu ve kızının işsiz olması mı yalan? Bunların tamamı ve milyonlarca emeklinin içinde bulunduğu durum gerçek."

N_94

AĞBABA'DA BENZER OLAYLAR BİTMEZ!
Öte yandan; bu olay Veli Ağbaba için ilk değildi. Gündemi tarafsızca takip eden herkesin hatırlayacağı üzere; CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın, Suriye'de etkisiz hale getirilen teröristle 7 yıl önce Meclis'te basın toplantısı düzenlediği ortaya çıkmıştı. Ağbaba, PKK/YPG'li terörist Özge Aydın'ın o dönemde öğrenci olarak bildiğini söylemişti. Arşivler karıştırılıp, hafızalar zorlandığında şu bilgiye erişmek oldukça kolay: Meclis basın toplantısı salonunda, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, bir grup tıp fakültesi öğrencisi ile basın toplantısı yaptı. Onlardan biri Özge Aydın'dı, istekleri, tutuklu arkadaşlarının serbest bırakılmasıydı. Özge Aydın o gün terör örgütüyle bağlarının olmadığını söylemişti. Ancak yıllar sonra PKK/YPG'li bir terörist olarak Suriye'de etkisiz hale getirildi. Üstelik 600 bin lira ödülle aranıyordu. Geçmiş hataları gibi bu hatası da patlak veren Ağbaba ise, özür dilemek yerine hatasında ısrarcı olmaya kararlı gibi görünüyor.

Z_120

VATANDAŞ ‘BU KAÇINCI REZALETİN AĞBABA?' DİYE SORUYOR
İşte dikkatli ve tarafsız bir şekilde ülke gündemindeki haberleri takip eden vatandaşlar da tam olarak bu soru üzerine yoğunlaşmış durumda. CHP'li Ağbaba'nın paylaşımına kısa sürede tepki geldi. O paylaşımlardan bazıları da şunlar:

P_61

R_47

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!