Budan: Sosyal sorumluluk projelerine imza atıyoruz

Himyaçder Başkanı Ece Budan beraberinde dernek yöneticileriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Himyaçder Başkanı Ece Budan beraberinde dernek yöneticileriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.
"BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPACAĞINIZDAN ŞÜPHEMİZ YOK"
Ziyarette kısa bir konuşma yapan Himyaçder Başkanı Ece Budan, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın, Malatya'nın katma değerini artırdığını belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yine başarılı çalışmalar yapacağınızdan şüphemiz yok. Derneğimize bundan önce çok destek oldunuz. Biz de sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya devam edeceğiz. İlginiz için bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

"SOSYAL PROJELER ÖRNEK OLACAK NİTELİKTE"
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Derneğimizin çalışmalarını yakından takip eden birisiyim. Toplumsal anlamda imza attıkları sosyal projeler örnek olacak nitelikte. Yönetim olarak sivil toplum kuruluşlarımıza bakış açımız, şehrin değerleriyle yönetim esası üzerine kuruludur. Bizim geçmişte bir başarı hikayemiz varsa bunun temelinde bu istişare kültürü var” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Battalgazi Mahallesi'nde Yaşayan Abuzer Karakurt Evinde Ölü Bulundu
- Havalimanı Yolundaki Kazada Yaralanan İki Genç Hastaneye Kaldırıldı
- Üniversite Öğrencileri Battalgazi'nin Tarihî Mekânlarını Adım Adım Gezdi
- Kış Öncesi Elektrik ve Doğal Gaz Faturalarında Son Durum Belli Oldu
- Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Katkılarıyla Yaptırılan Taziye Evi Törenle Hizmete Açıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.