Malatya
16 Eylül, 2025, Salı
  • DOLAR
    41.31
  • EURO
    48.74
  • ALTIN
    4892.2
  • BIST
    11
  • BTC
    115894.49$

Burak Çakır temaslarını Arjantin'de sürdürdü


Burak Çakır temaslarını Arjantin'de sürdürdü
Evkur Yeni Malatyaspor’da transfer komitesi sorumlularından Burak Çakır’ın anlaşma sağlanan oyunculara resmi imza attırmak için Arjantin’de temaslarını sürdürdüğü belirtildi.

HABER MERKEZİ-MALATYA

Evkur Yeni Malatyaspor'da transfer komitesi sorumlularından Burak Çakır'ın anlaşma sağlanan oyunculara resmi imza attırmak için Arjantin'de temaslarını sürdürdüğü belirtildi. 

EYMS ARJANTİN'E AÇILDI
Sarı kırmızılı takım transfer çalışmaları kapsamında Arjantin'e açıldı. E.Yeni Malatyaspor Transfer Komitesi Üyesi Burak Çakır, daha önce anlaşma sağlanan Alexsander Barbosa ve kulübün gündeminde olan birkaç futbolcu için Arjantin'de temaslarını sürdürüyor. 

YOĞUN BİR GÖRÜŞME TRAFİĞİ YAŞANIYOR
Çakır'ın, Barbosa ve anlaşma sağlanan diğer isimleri takımın 25 Haziran'da başlayacak kamp çalışmalarına yetiştirmek için yoğun bir görüşme trafiği içerisinde olduğu öğrenildi. Kulübün kadrosuna kattığı önemli yabancı transferlerde büyük payı bulunan Çakır'ın 1-2 gün içerisinde Türkiye'ye döneceği belirtildi. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!