02 Kasım, 2026, Pazartesi
  • DOLAR
    49.95
  • EURO
    55.81
  • ALTIN
    6222.9
  • BIST
    10759.56
  • BTC
    77761.407$

Büyükşehir de, dolandırıcılık uyarısında bulundu..


Büyükşehir de, dolandırıcılık uyarısında bulundu..
Malatya'da geçtiğimiz günlerde, yardım bahanesiyle Malatya Valiliğinin adı kullanılmıştı. Şimdi ise Malatya Büyükşehir Belediyesinin adı kullanılarak, aynı metotla dolandırıcılık yapılmaya çalışılıyor..

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada son zamanlarda kurumun adının kullanılarak yardım bahanesi adı altında dolandırıcılık yapıldığı belirtilerek bu konuda herkesin duyarlı olması gerektiği ifade edildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada son zamanlarda Büyükşehir Belediyesi Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Genel Sekreter yardımcıları ve belediye yetkilileri, iş adamları, sivil toplum kuruluşlarının adı kullanılarak, vatandaşların telefonla arandığı ve yardım adı altında dolandırıcılık yapıldığına dair duyumlar alındığı belirtildi. Vatandaşların iyi niyet duygularını suistimal eden dolandırıcılar ile ilgili gerekli işlemlerin başlatıldığını kaydedilen açıklamada, “Hiç bir surette Belediye Başkanımızın ve Belediye yetkililerimizin müdahil olduğu herhangi bir yardım kampanyası söz konusu değildir” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, bu tür duyumlar alan herkesin durumu hemen emniyet güçlerin ve adli makamlara intikal ettirilmesi konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi istendi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!