Büyükşehir'den Ne Kadar Hizmet Alacak Göreceğiz.

Malatya'nın Hekimhan İlçesi'ne bağlı Hasançelebi Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, beldelerinin kapatılacak olması nedeniyle üzgün olduğunu belirtti.
“Hasta öleceği günü, asker teskere alacağı günü, mahkum ise tahliye olacağı günü bekler. Biz ise, beldenin kapatılmasını bekliyoruz. Malatya büyük şehir olunca büyük şehre bağlanacak olan beldemiz, büyük şehirden ne kadar hizmet alacak göreceğiz” diyen Yıldırım, “Bu kadar hizmetlerimize rağmen kapatılacağımız günü bekliyoruz. Büyükşehir belediyesi umarım kıymetini bilir ve bu hizmetini sürdürür” ifadelerini kullandı.
Yıldırım, belediyelerinin ne devlete ne de halka borcu olmadığını söyledi.
Koyla ilgili değerlendirme yapan Başkan Yıldırım, şöyle konuştu:
“Yaptığım hizmetlerden sadece birini söyleyeceğim. O da beldeye kazandırdığımız parktır. Sadece Hasançelebi'nin değil, çevre ilçeler, Kangal, Hekimhan ve diğer yakın belde ve köylerimizin de gelip ailece huzur içinde piknik yaptıkları, rahat ettikleri bir mekan. Sivas ve Malatya arasında yolculuk yapanlar ile özellikle hafta sonlarında gelen vatandaşlarımız kullanıyor bu parkı. İnsanlara huzur vermekle mutluluk duyduğumuz bir mekanımız. Burası dere yatağı idi. Ağaçlar yoktu. Diktik ve burasını yeşillendirdik. Park yaparken, dere yatağına park mı olur. Ağaç yok, çimen yok diye alay etmişlerdi. Suyun olduğu yere her şey olur dedik. Park yaptık. Çocuk oyun grubu, kamelya, spor aletleri yerleştirdik. Barbekü, lokanta ilave ettik. Mutfağa fırın ilave ediyoruz. Alanı, duvarla çevirdik. Sele karşı önlem aldık ve suni göl oluşturduk. Şelale oluşturduk. Halı saha yapacağız.”
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'da Çiftçi Hamit Yıldız Vefat Etti
- Yeşilyurt Yeşilkaynak Mahallesinin İçme Suyu Altyapısı Yenileniyor
- Kamuoyunda Tartışılan Beton Kalitesine Karşı Sektörün Önde Gelen İsimleri Harekete Geçti
- Yeni Sanayi Sitesindeki 3 Bin Esnaf Yetkililerden 2 Aylık Ek Süre İstiyor
- Çamurlu Mahallesindeki Akoğuz Konutlarında Hak Sahipleri Yeni Evlerinin Anahtarlarına Kavuşuyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.