Büyükşehir'den sanatsal etkinlikler

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri kursiyerleri tarafından 2 müzik dinletisi ile 1 serginin düzenlenecek.
HABER MERKEZİ / MALATYA
Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2018 yılı sanat etkinlikleri kapsamında programlarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yapılan etkinlikler kapsamında Sanat ve Eğitim Merkezleri kursiyerleri tarafından 2 müzik dinletisi ile 1 serginin düzenleneceği belirtildi.
'KALEMİN İZİNDE' SERGİSİ
Konuyla ilgili olarak Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre sanatsal etkinlikler kapsamında ilk olarak, Hüsn'ü Hat ve Tezhip Atölyesi kursiyerleri tarafından "Kalemin İzinde" adlı bir sergi açılacak. 23 Mart Cuma günü İnönü Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde saat 09.00 da açılacak olan sergi, 2 gün açık kalacak.
"MEHMEDİME SELAM" DİNLETİSİ
Yine sanat etkinlikleri kapsamında 24 Mart Cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Salonunda saat 19.30 da Mehmetçiklerimize ithafen "Mehmedime Selam" dinletisi sunulacak. Yine sanatsal etkinlikler kapsamında 1 Nisan Pazar günü saat 19.00 da Sanat Eğitim Merkezleri Gitar Atölyesi kursiyerleri tarafından "Gitar" dinletisi gerçekleştirilecek. Sergi ve dinletilerin ücretsiz olduğu belirtilerek, bütün vatandaşların etkinliklere davetli olduğu kaydedildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kırkkardeşler Selçuklu Mezarlığı İçin Tarihi Adım Atılıyor
- KYK Yurtlarında Yeni Dönem: Aylık Ücret 1.590 Lira Oldu
- Arıcılık Destekleme Başvuruları Resmen Başladı
- Uyuşturucuya 71 İlde Büyük Darbe: 2,3 Ton Madde Ve 4 Milyondan Fazla Hap Ele Geçirildi
- Rönesans 11 Yıldır Dünyanın En Büyük 50 Müteahhidi Arasında
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.