Büyükşehir mallarını sattı

Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne ait 22 taşınmaz satıldı.İhalede en düşük parsel 73 bin lira, en yüksek parsel ise 692 bin liradan alıcı buldu. 243 metrekare ile 4 bin 580 metrekare arasında değişen parsellerin satışı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın onayından sonra kesinlik kazanacak.
HABER MERKEZİ/MALATYA
Malatya Büyükşehir Belediyesine ait 22 taşınmaz ihale ile satıldı.Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından, mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 43 arsa ve 3 dükkan için ‘Açık Teklif Usulü' ile ihale düzenlendi. Encümen huzurunda yapılan ihalede, 46 gayrimenkulden 21 parsel ile 1 dükkanın satışı gerçekleşti.
BAŞKAN ONAYLAYACAK
Düzenlenen ihaleye 22 kişi katılırken, ihalede en düşük parsel 73 bin lira, en yüksek parsel ise 692 bin liradan alıcı buldu. Saray Mahallesi İnönü Kapalı Çarşısı içerisinde bulunan 1242 ada 1 nolu parsel üzerinde bulunan dükkan ise 427 bin liraya satıldı.243 metrekare ile 4 bin 580 metrekare arasında değişen parsellerin satışı, Büyükşehir Belediye Başkanının onayından sonra kesinlik kazanacak. Satışı yapılan parsellerin yüzde 40'ı peşin, geri kalan miktarı ise 10 eşit taksitte ödenecek.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya Yeşilyurt’ta Şüpheli Valiz Alarmı: Güvenlik Önlemleri Alındı
- Malatya Turgut Özal Üniversitesi Amfisine Kenan Işık Adı Verildi
- Yeni Malatyaspor’dan TFF’ye Çağrı: Bu Hatalar Artık Tesadüf Değil
- Malatya’da Deprem Göçünün Kent Kimliğine Etkisi Masaya Yatırılacak
- Ömer Faruk Yılmaz Avrupa’dan Bronz Madalya İle Döndü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.