31 Ekim, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    49.95
  • EURO
    55.81
  • ALTIN
    6222.9
  • BIST
    10759.56
  • BTC
    77126.820$

Büyükşehir Meclisi Haziran ayı toplantıları sona erdi


Büyükşehir Meclisi Haziran ayı toplantıları sona erdi
Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısının III. oturumu gerçekleşti.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısının III. oturumu, bugün Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Meclis Başkanvekili Hasan Göğüs başkanlık etti. Toplantıda gündem maddeleri tek tek görüşülerek karara bağlandı. Gündem maddeleri arasında yer alan Karakaya Baraj Gölü Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Alt Yapı Hizmet Birliği'ne asil ve yedek üye seçimi yapıldı. Asil Üyeliğe Mehmet Karaman, Fetahmet Bay ve Sebahattin Ateş. Yedek Üyeliğe Mehmet Çınar, Ramazan Özcan ve Aziz Görgeç seçildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi; Kazakistan'ın Almatı şehri ile kardeş şehir olunması ile ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a Kardeş Şehir Protokolünü imzalama yetkisi verdi. Toplantıda, Darende ilçesine yeni bir mezbahane yapılmasına ilişkin gündem maddesi de oylanarak kabul edildi.

Malatya Büyükşehir Meclisi, Temmuz Ayı toplantısını 8 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 14.00'de yapmayı kararlaştırdı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!