Büyükşehir personeline eğitim

Malatya Büyükşehir Belediyesi, atölyelerde çalışan personellere iş güvenliği konusunda hizmet içi eğitim semineri düzenledi.
Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü bünyesinde atölyelerde çalışan personellere iş güvenliği konusunda toplamda 88 saat eğitim verildi.
Personellerin kendilerini geliştirmeleri ve çalışma esnasında iş güvenliğini sağlamaları amacıyla düzenlenen seminere 64 personel katıldı.
Hacı Hasan Kavuk Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen ve 4 ay süren seminerde; iş güvenliği ve işçi sağlığı konusunda 40 saat, iş hayatı ve iletişim konusunda 16 saat, meslek etiği konusunda 16 saat, çevreyi koruma konusunda da 16 saat olmak üzere toplam 88 saat pratik eğitim verildi.
Hizmet içi eğitim seminerine katılan personeller, kurs sonunda sınava tabi tutulurken, sınavda başarı gösterenlere sertifika verileceği bildirildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'nın Hekimhan İlçesindeki Yama Dağı'na Mevsimin İlk Kar Yağışı Düştü
- Akçadağ'da Eşini Dört Çocuğunun Gözü Önünde Silahla Vuran Şüpheli Tutuklandı
- Bilgin Akbal'ın 2019 Mavi Vatan Yazısı Libya Onayı ve Yeni Yasa Tasarısıyla Yeniden Gündemde
- Malatyalı Depremzede Adliye Personeli Orhan Çelebi Kazada Hayatını Kaybetti
- Malatya'da Mantar Üretim Tesisleri Mercek Altına Alındı: Tesislerde Hastalık Çıktı mı?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.