Çalık Kuluncak kadınlarına hayran kaldı! İşte nedeni

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, kadınların elinin değdiği yerin güzelleştiğini ifade ederek, 'Kuluncak'ta bayanlarımız çok güzel iş çıkarmışlar' dedi.
Kuluncak İlçe Kaymakamlığı'nın SODES kapsamında açmış olduğu Bakır İşletmeciliği Kursu ve Atölyesi'nde meslek öğrenip, kendilerine ek gelir sağlayan kadınlarla bir araya gelen Çalık, kadınların yaptıkları çalışmaları görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Çalışmaları tek tek inceleyen ve kadınlarla uzun süre sohbet eden Çalık, "Kuluncak'ta kadınlarımızın ürettiği muhteşem güzel ürünler var. Kuluncak'taki umudu, arkadaşlarımızın hepsi gelsin görsün" dedi.
Çalık, çalışmalar karşısında çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Bayanlarımız çok güzel iş çıkarmışlar. Hepsini tebrik ediyorum. Ellerine ve emeklerine sağlık" diye konuştu.
50 kadının emek sarf edip, üretip, evine ekmek götürdüğünü dile getiren Çalık, "Bütün kadınlarımızla bir kadın kooperatifi kuralım. Üretelim, satalım ve kooperatif aracılığıyla paramızı alalım. Bunun için elimden geleni yapmaya hazırım. Kooperatifçilik için ne gerekiyorsa yapacağız. Burayı büyütüp, sayısını arttıralım. Kadının elinin değdiği her yerin güzelleştiğini bir kez daha gördüm" şeklinde konuştu.
Atölyede meslek öğrenip, ek gelir sağlayan kadınlar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık'a yaptıkları bir çalışmayı hediye etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Tüm İmkanlar Seferber Edildi! Darende’de Bahçede Başlayan Alevler Yerleşim Yerine Sıçradı
- MHP Hekimhan İlçe Kongresi'nde Efendi Akyüz Güven Tazeleyerek Yeniden Başkan Seçildi
- Malatya'dan Diyarbakır'a Eğitimin Köprüsü Kuruluyor
- Hekimhan Dikenli Mahallesi'nde 5 Yıllık Yol Çilesi Bitmiyor
- Veli Ağbaba Darende'de Vatandaşlara Yeni Parti Çağrısı Yaptı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.