Çalık ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur ÇalıkÂ'a taziye ziyaretinde bulundu.
Toplu açılış töreni, bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla Malatya'ya gelen Başbakan Davutoğlu, geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Milletvekili Çalık'a taziye ziyaretinde bulundu.
Çalık'ı Villakent'teki evinde ziyaret eden Davutoğlu, Çalık ve ailesine başsağlığı diledi. Basın mensuplarının içeriden görüntü alınmasına izin verilmedi.
Taziye ziyaretine; Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Mehdi Eker, Mehmet Müezzinoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile bazı milletvekilleri de katıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Gençler Geleceğin Mesleklerine Nasıl Hazırlanacak? MİAD ve Darende Belediyesinden Sürdürülebilir Kalkınma İçin İş Birliği
- Yeşilyurt Belediyeciliğinde Yeni Dönem Mi Başlıyor? Kent Yönetiminde Çocuk Meclisi Kuruluyor
- Piyasada Düşük Ayarlı Altın Alarmı Mı Var? Vatandaş Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Etmeli?
- Fahri Kayahan Bulvarındaki Kırmızı Işık İhlali Kazası Kavşakta Bekleyen Başka Bir Aracın Kamerasına Yansıdı
- Malatya Çarşı Merkezinde İki Ay İçerisinde Yaklaşık 1200 Yeni İş Yerinin Teslim Edilmesi Planlanıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.