dore okulları
Malatya
08 Mayıs, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    38.61
  • EURO
    43.78
  • ALTIN
    4171.5
  • BIST
    9.075
  • BTC
    98772.371$

Cami tuvaletinde korkunç olay!..


Cami tuvaletinde korkunç olay!..
Battalgazi ilçesine bağlı Başharık Mahallesi’nde bulunan bir camiye abdest almak için giren şahıs, silahla vuruldu. Yaralı şahıs Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılırken, bölgede inceleme yapan ekipler iki adet boş kovan buldu.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Malatya’da bir kişi abdest almak için girdiği caminin tuvaletinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanırken o anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.
Olay, 15.30 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Başharık Mahallesi’nde meydana geldi.

ABDEST ALMAK İSTERKEN YARALANDI

Edinilen bilgilere göre, Özer Sokak'a gelen bir ticari araçtan inen şahıs, caminin tuvaletine abdest almak için giren M.E.’ye (32) tabancayla ateş açtı. Saldırı anlarının saniye saniye kameralara yansıdığı olayda sağ bacağına kurşun isabet alan M.E. yaralandı. Olay sonrası ticari araç bölgeden hızla uzaklaşırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından yaralı şahıs Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılırken, bölgede inceleme yapan ekipler iki adet boş kovan buldu.

OLAYIN ŞÜPHELİSİ YAKALANDI 

Olayın şüphelisi olduğu belirlenen Ö.Y.’nin olaydan yaklaşık bir buçuk saat sonra Yunus ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!